Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Služby: -údržba nemovitostí, denní úklid, generální a postavební úklid -mytí oken, výškové práce -čištění a renovace podlah, čištění koberců, žaluzií -údržba venkovních prostor -zajistíme ostrahu objektu.

Bezpečnostní a úklidová agentura - ochrana objektů a majetku - úklidové služby.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Služby: - fyzická ostraha objektů, areálů - ostraha obchodních center - pult centrální ochrany (PCO) - úklidové služby. Návrh, montáž: - kamerové systémy - poplachové systémy.

Úklidové služby a hotelový servis - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken - sekání trávy - péče o rostliny a květiny - doplňování hygienického materiálu.

Služby: - deratizace - dezinsekce - desinfekce

Služby: - úklidové práce - malířské práce - stěhování Provozovna Děčín: Ústecká 33

Firma Jiří Mík se zabývá úklidy bytů a rodinných domů, kanceláří, panelových domů a to jak jednorázovými, tak i pravidelným úklidem. Provádí běžné úklidy bytů a rodinných domů jako je luxování, otření prachu, úklid WC a koupelen, mytí oken apod. Nabídka úklidových služeb, úklidové služby hlavně v oblasti Praha 5 a 6 a Praha ...

Služby - správa budov - realitní činnost, pronájem nemovitostí - úklidové služby.

Služby - úklidové práce - strojové čištění.

Služby - správa vlastních nemovitostí - vedení účetnictví - úklid nemovitostí.

Úklidová firma, služby: - úklid kanceláří - generální úklid - mytí oken, výloh - čištění koberců.

Činnost: - úklidové služby - údržba zeleně - bezpečnostní služba - ostraha majetku - recepční služby

Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid - mytí oken - hodinový manžel - sekání trávníků.

Společnost EW servis, spol. s r.o. provozuje prádelnu a čistírnu oděvů. Mezi naše služby patří praní a chemické čištění oblečení včetně mandlování. Nabízíme také servis průmyslového prádelenského zařízení. Najdete nás v Praze - Záběhlicích. Naše služby: - prádelna - čistírna - praní oděvů, oblečení - chemické čištění oděvů - ...

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Výroba elektronických ...

Společnost AGENS - Ing. Josef Dědič se zabývá prodejem dezinfekčních, čistících a mycích prostředků pro domácnost, zdravotnictví, sociální služby, manikůru, pedikůru, kadeřnictví, sauny, solaria.

Úklidové služby - úklid domů, kanceláří - mytí oken - pronájem mycích úklidových strojů. Adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

Zprostředkování: - pomocné stavební práce.