Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Jsme úklidová firma zajišťující komplexní nabídku úklidových služeb na území Prahy. Nabízíme stoprocentní spolehlivost, propracovaný systém kontroly kvality a vysoký standard služeb. Provádíme úklid komerčních objektů, kanceláří a bytových domů. Zajišťujeme dodávku hygienického materiálu.

Správa nemovitostí Úklidová služba

Nabízíme hubení škůdců (deratizace, dezinsekce, dezinfekce), ochranu proti holubům a vyklízení včetně rizikových úklidů. Ručíme za úspěšné vyhubení škůdců i kvalitu všech poskytovaných služeb.

Společnost KD Pragma, a.s. byla založena v roce 1998, kdy navázala v podnikatelské činnosti na společnost Pragma s.r.o. působící na trhu od roku 1996 se stejným předmětem podnikání. Je specializovanou společností, jejímž hlavním předmětem podnikání je zajištění technického a energetického provozu budov a úklidových prací. Činnost zabezpečuje ...

Provozujeme prádelnu. Provozujeme prádelnu a chemickou čistírnu.

Poskytování komplexního úklidového servisu.

Úklidová firma. Služby: - pravidelné i jednorázové úklidy: - kanceláře, administrativní budovy - bytové domy - obchodní plochy - školní zařízení - stavby po rekonstrukci - čištění: - chodníky, koberce a čalounění - vyklízení prostor včetně likvidace odpadu - mytí - okna, výlohy.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy domácností, kanceláří a firemních prostor - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění.

Činnost - facility management - event management - úklidové služby - dotační poradenství.

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - generální úklidy - výškové práce - mytí oken - úklid po malování.

Služby: - vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, pozůstalostí

Služby: - čištění koberců - čištění čalouněného nábytku

Služby: - stěhování - malování - úklid

Činnost: - úklidové služby - úklid kanceláří - ruční, strojní údržba komunikací - likvidace černých skládek - odstraňování graffiti - zahradnické práce.

Úklidové služby: - úklid domů, kanceláří - mytí oken - čištění koberců, sedacích souprav - údržba zeleně.

Práce: - úklidové - úklid bytových domů, kanceláří - údržba zeleně.

Služby: - úklidové - pravidelný, jednorázový úklid domácností, kanceláří - hlídání dětí.

Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Výroba, distribuce: - obalový materiál - kartonové krabice - folie

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - zahradnické služby - bezpečnostní služby - údržba komunikací - realitní činnost - agenturní činnost - BOZP a PO

Úklidové služby - outsourcing housekeepingu pro hotely - generální úklidy nemovitostí - mytí oken - úklid kanceláří a administrativních budov. Ostraha objektů.

Služby: - čistírna peří Výroba, prodej: - prošívané deky a polštáře