Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Správa a nemovitosti Úklidové služby Úpravy a údržba - zahrady

Pravidelné úklidové práce: - komplexní úklid 24 hodin denně - úklid administrativních budov, továren, venkovních ploch, výstavních hal (ploch skladů) - třídění odpadu - nebezpečný odpad - servis hygienických a toaletních potřeb.

Služby: -stěhování -úklidové práce Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -zemní

Dodavatel dezinfekčních a čistících prostředků z Francie. Distributor společnosti P.F.C. (PRODEF France Chimie) v ČR. Dezinfekční a čistící prostředky pro zdravotnictví, gastronomii, hotelnictví.

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací ...

Natěračské práce Malířské práce Úklidové služby Štukatérské práce

Jsme profesionální prádelna, která se postará o Vaše hotelové a restaurační prádlo – pereme, mandlujeme, čistíme, žehlíme, impregnujeme a desinfikujeme. Kvalitu poskytovaných služeb zajišťuje nejmodernější vybavení značky MIELE PROFESSIONAL.

Úklidové práce - úklidy kanceláří a domácností jednorázové i pravidelné - dlouhodobé Výživové poradenství

-Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Úklidové práce jednorázové, dlouhodobé a generální úklidy bytových i nebytových prostor

Speciální ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace - bez použití toxických nebo vysoce toxických chemických látek a chemických přípravků s výjimkou speciální ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářských a zemědělských provozech, - v potravinářských nebo zemědělských provozech, - toxickými nebo vysoce toxickými chemickými ...

-Specializovaný maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -úklidové práce

Úklidové služby - úklidový servis i větší prostory

úklid domácností a firem, chemická čistírna oděvů,

Autodoprava Plovoucí podlahy Pokládka kobercú Drobné opravy v domácnosti Úklid bytu

Úklidový servis. Firma Herkules je rodinná úklidová firma působící v oblasti Prahy a Středočeského kraje. Služby: - domácí a venkovní úklidové práce pravidelně i jednorázově - mytí výloh a skleněných ploch - pravidelné denní, jednorázové úklidové práce kanceláří, bytů, rodinných domů, panelových domů - úklid jarní (vánoční) - ...

Orpas je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá organizací a řízením externích i interních pracovníků úklidu Strategií naší společnosti je poskytnout kompletní a odborné služby všem firmám, kteří chtějí kvalitní služby a perfektní čistotu.

Nabízíme strojové čištění podlah společenských, komerčních prostor a garáží, jak pravidelné, tak i generální. Provádíme úklid chodníků, sekaní trávy. Lokalita Praha a Středočeský kraj. Ceny jsou již od 3, 9 Kč/m2 dle způsobu znečištění a velikosti plochy.

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Služby: - pro rodinu, domácnost - hlídání dětí - služby seniorům, zdravotně postiženým.

Prodej: - průmyslové vysavače pro bežná i riziková pracoviště - centrální vysavače - mycí a zametací stroje - úklidové stroje - stroje na praní koberců. .

Kontejnerová dopravapřistavení kontejneru Zimní údržba Přistavení kontejneru Výkopové práce