Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - likvidace škůdců - přípravky proti slimákům, čmelíkům, krtkům, kunám, stěnicím, blechám, švábům, mravencům, vosám, sršňům, mouchám, komárům, klíšťatům - spreje, odpuzovače proti kunám, zajícům, psům, kočkám - pachové ohradníky - elektronické odpuzovače - lapače hmyzu - plašení ptactva - ...

Služby: - úklidy domů a bytů - hospodyně do domácnosti na výpomoc - úklidy ve firmách.

Čistírna oděvů: - obleky - kabáty - bundy - sukně - košile - svatební šaty - kroje - osušky - potahy - kožené oděvy - pracovní oblečení.

Služby: - komplexní úklidové - praní a žehlení prádla - mytí oken, dveří, podlahy. Jednorázový i pravidelný úklid pro domácnosti a firmy. Čistírna oděvů: -mokré čištění -chemické čištění -impregnace oděvů a textilií Prádelna: - praní pro domácnosti a firmy.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Úklidové práce: - rodinné a panelové domy, domácnosti i firmy a kanceláře - mytí oken i další skleněné plochy - vyklízení bytů, půdy, sklepy - čištění dvora - chodníky.

Kompletní čištění interiéru osobních, dodávkových a užitkových vozidel mokrou cestou. Ruční mytí automobilů. Regenerace laku vozidla, oživení stářím vybledlé barvy. Úklidové práce pro domácnosti, firmy, kanceláře - tepování koberců, sedaček a dalších textilních materiálů. Hodinový manžel: - sečení trávy - údržba bazénu.

Služby: - úklidový servis - čištění koberců a čalounění - čištění interiérů vozidel, osobních automobilů.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Praní prádla pro hotely, lázně a rekreační zařízení.

Práce: -malířské, natěračské -malby fasád -nátěry rýn (rýny) a svodů (svody). - čištění koberců, sedacích souprav a čalouněného nábytku

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklid bytových a nebytových prostor: - úklidové a čistící práce.

Čištění a impregnace střech a fasád.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Čistírna-prádelna. Služby: -čistírna, rychločistírna -prádelna. Čištění: -oděvy -kožešiny, kůže. Sídlo: -Dolní Lhota 148, 76323.

Praní, žehlení, mandlování: -oděvů, prádla pro firmy i osoby.

Demoliční firma: -úklidy a vyklízení -bourací prace vseho druhu -klimatizace, radiátory...

Služby: -čištění oděvů -chemická čistírna.

Služby: -čištění: -koberce (koberců) -čalounění.

Praní, ruční žehlení, mandlování domácího i firemního prádla (firmy, restaurace, hotely, penziony,),bez chemického čištění. Všechny zakázky se perou a žehlí jednotlivě, aby nedošlo ke ztrátě nebo poškození prádla. Firma vlastní povolení pro praní prádla ze zdravotnických zařízení.