Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Poskytujeme úklidové služby pro domácnosti, kanceláře a další nebytové prostory. Profesionální úklid jsme ochotni přizpůsobovat zákazníkovo potřebám a mimo úklidu nabízíme také služby doplňkové, jako mytí oken nebo žehlení.

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Čištění, úklidové služby, úklidové a práce a služby (jednorázové, generální, pravidelné, ...). Dále se zabýváme údržbou a správou nemovitostí.

Služby: - mobilní čištění interiérů aut - čištění koberců a čalounění

Mějte doma předvánočně uklizeno po celý rok. Dopřejte si více volného času a nechte na nás zařídit vám příjemné, čisté prostředí nejen u vás doma, ale třeba i ve vaší kanceláři či jiných komerčních a společenských prostorách.

Zajišťujeme komplexní úklid určených prostor. Práce je prováděna vlastním materiálem, nástroji, vybavením, dopravou a případným dozorem potřebným k zajištění celé práce.

Od roku 2002 poskytuje naše firma úklidové služby, a od roku 2010 se zabýváme fyzickou ostrahou objektů, obsluhou vrátnic a recepcí. V tomto oboru se naše klientela každým rokem rozrůstá. Řada spokojených organizací, firem a domácností u nás opětovně žádají o nabídku služeb v těchto kategoriích: zajištění stálého úklidu, fyzická ostraha objektů, ...

Provádíme kompletní péči o fasády. Specializujeme se na mytí a čištění fasád střech a dlažeb. Čistění organického znečištění povrchů – odstranění plísní, řas, hub a mechů. Odstranění atmosférických nečistot z povrchů – smogových částic, prachu a dalších nečistot. Odstranění graffiti z fasád.

Čištění koberců, čalouněného nábytku a interiéru aut. Pracujeme pouze s kvalitním profi tepovacím strojem a čistícími prostředky. V této oblasti služeb máme letité zkušenosti a mnoho spokojených klientů. Zaručujeme rychlou realizaci Vaší objednávky.

Autodoprava - Přeprava osob do 9osob - Úklid - správa nemovitostí

Poskytujeme komplexní úklidové služby pro firmy, jednotlivce a domácnosti. Nabízíme jak jednorázové, tak i pravidelné a generální úklidy domácností, kanceláří, firemních prostor, hal a průmyslových objektů.

Nabízíme krystalizace podlah, úklidové práce, výškové práce a mytí fasád, stavební práce.

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zabýváme se stavebními a natěračskými pracemi, zateplováním fasád a také prodejem barev a laků nejen v Šumperku, ale také v Olomouci. Zaměřujeme se na tyto služby: - stavební činnost (rekonstrukce, výstavba) - revitalizace bytových a nebytových domů - revitalizace panelových domů - ...

Práce, služby: - úklidové - úklid domácností, kanceláří - čištění koberců, sedaček - malířské práce - čištění interiérů vozů.

Nabízím inovativní technologii úklidových služeb pomocí páry. Provádím parní čištění a dezinfekci vozů, motorek, strojů, lodí, včetně ošetření laku vozů i ploch v domácnostech. Díky nejmodernějším přenosným agregátům na parní čištění jsme naprosto mobilní a přijedeme k Vám.Dále poskytuji služby antibakteriální ochrany domácností, firemních ...

Nabízím tyto služby: - hodinový manžel - úklidové - instalatérské - malířské - pokrývačské

Služby: - správa u údržba budov - facility management - úklidové služby - fyzická ostraha objektů

Úklidové služby - úklid rodinných domů, bytů, kanceláří - mytí oken - čištění čalouněného nábytku.

Úklidové práce: -domácnost -firmy -komerční prostor -kolaudační a pokolaudační úklid -mytí oken -čištění koberců aj.