Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Služby: - úklidové - pravidelný, generální úklid - mytí oken, výloh - úklid sněhu.

Úklidová firma: - úklid kanceláří, obchodních center, sportovišť, skladovacích prostor - úklid rodinných, panelových domů - údržba zeleně - úklid veřejných prostor.

Umytí, vyčištění: - fasády, střechy, okapy - chodníky, příjezdové cesty - ploty, podezdívky - pergoly, altánky a hřiště - terasy, verandy a zahradní nábytek.

Správa nemovitostí -úklidové práce -hypoteční a pojišťovací úvěry pro bytové domy.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Služby: - mytí oken, výloh - čištění koberců, čalounění - hodinový manžel.

Činnost: - úklidové práce Prodej: - čistící prostředky

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční ...

Vysokotlaké čištění - čištění a mazání kolejových tramvajových výhybek - čištění táhlových skříní - čištění chodníků a budov.

Alsapron - úklidové práce - úklid kanceláří a administrativních budov - mytí oken a výloh - čištění koberců.

Firma AVIAR cleaning company, s.r.o. je úklidovou firmou, která Vám zajistí kompletní průmyslové čištění hal, opláštění budov, strojů či klimatizací a to nejen v Šumperku, Zábřehu a Olomouci, ale po dohodě také v ostatních lokalitách České republiky. Také vám zajistíme pravidelné i jednorázové úklidy včetně parního čištění suchou párou. ...

Chráněná dílna A MANO - ruční keramická výroba užitkových a dekoračních předmětů - výroba keramiky - kompletace, balící služby - úklidové služby.

Společnost FYLA zprostředkovává služby pro domácnost a rodinu. Nabízíme: - úklid domácnosti - hlídání a doučování dětí - plavání dětí - nákupy - pomoc v době nemoci

Provádíme všechny druhy úklidů, od běžných až po předkolaudační, zahrnující řadu čistících a mycích procesů. Kromě úklidu firem a domácností se zabýváme komplexní údržbou zeleně a travních ploch.

DIGOSS s.r.o. je výhradně českou společností, která nabízí komplexní úklidové služby a dodávku hygienického materiálu v Praze a Středočeské kraji. Jsme jedni z prvních, kdo začal v České republice úspěšně používat moderní barevné metody úklidu.

Služby: - stěhování - vyklízení domů, bytů, sklepů - bourací práce.

Služby: - asistence pro firmy, soukromé osoby - zasupování na úřadech - úklid domácnosti - hlídání dětí - zajištění lékařských prohlídek - pořádání konferencí, večírků pro firmy, rodinných oslav - zajištění vstupenek, zájezdů.

Služby pro město Přelouč. Vedlejší služby: -silniční, nákladní doprava -montáž a oprava sítě veřejného osvětlení -provozování pohřebiště -drobná stavební činnost -realizace a údržba exterierové zeleně.

Jsme úklidová firma zajišťující komplexní nabídku úklidových služeb na území Prahy. Nabízíme stoprocentní spolehlivost, propracovaný systém kontroly kvality a vysoký standard služeb. Provádíme úklid komerčních objektů, kanceláří a bytových domů. Zajišťujeme dodávku hygienického materiálu.

Správa nemovitostí Úklidová služba

Služby - ostraha objektů - autodoprava - úklidové služby.

Chráněné pracovní dílny. - ůklidové služby - zpracování účetnictví a firemní personální agenda - ostraha osob a majetku.