Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy domácností, kanceláří a firemních prostor - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění.

Činnost - facility management - event management - úklidové služby - dotační poradenství.

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - generální úklidy - výškové práce - mytí oken - úklid po malování.

Služby: - vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, pozůstalostí

Služby: - čištění koberců - čištění čalouněného nábytku

Výzkum, vývoj: - speciální anorganická chemie

Činnost: - úklidové služby - úklid kanceláří - ruční, strojní údržba komunikací - likvidace černých skládek - odstraňování graffiti - zahradnické práce.

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Úklidové služby: - úklid domů, kanceláří - mytí oken - čištění koberců, sedacích souprav - údržba zeleně.

Dobrá Hospodyňka Provádíme - jednorázové i pravidelné úklidy domácnosti - mytí oken - praní a žehlení prádla - opravy oděvů - další domácí práce dle dohody

Práce: - úklidové - úklid bytových domů, kanceláří - údržba zeleně.

Služby: - úklidové - pravidelný, jednorázový úklid domácností, kanceláří - hlídání dětí.

Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - zahradnické služby - bezpečnostní služby - údržba komunikací - realitní činnost - agenturní činnost - BOZP a PO

Úklidové služby - outsourcing housekeepingu pro hotely - generální úklidy nemovitostí - mytí oken - úklid kanceláří a administrativních budov. Ostraha objektů.

Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid - úklid ve firmách, kancelářích, bytových domech a nebytových prostorech.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

Služby: - úklid domácností - údržba zahrad - hlídání dětí - venčení psů.

Úklidové služby - úklid kanceláří, bytových domů, domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - čištění koberců strojem Kärcher Profesional.

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen. Úklidové služby - úklid domácností, bytů a kanceláří. Hodinový manžel - běžné opravy v domácnosti - domácí práce.

Služby - čištění a úklid interiérů - malířské práce - úklid po malířích - mytí oken, výloh - stěhování.