Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Úklidová služba: -specializace mytí oken pomocí speciální technologie purewindows -úklid prostor: domácnosti, pracoviště, kancelářské i průmyslové objekty -čištění koberců -čištění podlah a obkladů -čištění exteriéru a interiéru automobilů. Velkoobchod, prodej a dodávka, internetový obchod, e-shop osvědčené čistící a úklidové prostředky ...

Služby: -v oblasti úklidu domácností a nebytových prostor.

Čištění - čalounění nábytek, koberce. Půjčovna - čistících strojů na koberce a čalounění Úklidové služby - úklid nebytových prostorů - úklid a údržba firemních prostorů - mytí oken, výloh a jiných skleněných ploch.

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Nabízíme: - úklid kanceláří - úklid firem - úklid výrobních hal - úklid hotelů - úklid penzionů - úklid nemocničných prostorů - úklid komerčních prostor - úklid paneláků - úklid skladů - pravidelný i jednorázový úklid domácností - úklid po rekonstrukci - jednorázový úklid - dlouhodobý úklid - kompletní ...

Komplexní úklidové služby, ve kterých zajistíme pravidelné úklidy objektů, dále nepravidelné úklidové práce, jako mytí oken, výloh, prosklených ploch, čištění koberců a čalounění extrakční metodou, strojní mytí podlah, dodávání hygienických systémů a náplní.

Nabízíme čištění sedaček, matrací, koberců, interiérů aut, kočárků, autosedaček. Vhodné pro alergiky a astmatiky. Čištění auta je možné i u zákazníka doma. Dále provádíme úklid domácností. Lokalita Pardubice, Chrudim a okolí.

Úklidová firma Eso úklid Liberec Vám nabízí úklidové služby. Úklidové práce jako je čištění koberců, mytí oken, čištění vozidel. Ostraha majetku a osob. Zaměření nejen na Liberec, působnost po celé České republice. Zajišťujeme komplexní úklidové služby v komerčním i soukromém sektoru. Na veškeré úklidové práce používáme výhradně ekologicky ...

Provádíme stavební práce, opravy a rekonstrukce v bytové, průmyslové a zemědělské výstavbě. Silniční motorová doprava, taxi služby. Úklid domácnosti, úklid kanceláří, úklid obchodních a kulturních centru.

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.

-Úklidové práce - výškové mytí oken

Profesionální úklidová služba. Provádíme úklidy hotolového typu včetně prádla, úklidy fitness-center, sportovních a tanečních sálů, kanceláří, bytových domů, komerčních prostor.

Služby: - úklidové - mytí oken - úklid, údržba venkovních prostor (zametání chodníků, hrabání trávy a listí, zimní údržba chodníků....) - jednorázový, pravidelný úklid.

Úklidové služby - úklid domácností - úklid společných prostor domů i kanceláří - čištění koberců a čalounictví - mytí oken.

Provádíme úklidové a vyklízecí práce, čištění koberců a čalounění, mytí podlah, dveří, oken, malování bytů i údržbářské práce. Výroba mříží do oken.

Předmětem podnikání bezpečnostní agentury SIPADAN a.s. jsou bezpečnostní služby, úklidové práce, ochrana osob a majetku či správa nemovitostí a budov po celé ČR.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Činnost: - úklidové služby - strojní, strojové čištění koberců

Práce: - nátěry, čištění, opravy fasád - čištění, nátěry střech - malířské, natěračské práce - odstraňování sněhu ze střeh.

Práce: - úklidové - úklid domů, bytů - mytí oken.

Pravidelné i jednorázové úklidy: - škol - komerčních budov - domů - bytů - úklidy po rekonstrukcích a malování - úklid sněhu.

Nabízíme Vám lakýrnické, malířské, zednické a úklidové práce. Služby a řemeslnou práci maximálně zakládáme na naší spolehlivosti, zkušenostech a profesionálním přístupu.