Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Komletní administrativně-technická správa nemovitostí, údržba zeleně, úklid, havarijní servis

Čištění koberců a čalounění. Čištění interiérů vozidel (aut).

Provádíme: - rekonstrukce interiérů i exteriérů staveb - pravidelné i nepravidelné údržby i úklidy popřípadě pomocné práce.

Provádíme úklidové práce pro firmy včetně mytí oken.

Malířské práce Prodej - čistící zóny a podložky pod židle Úklidové práce (denní, nárazové, generální) Pokládka, renovace - podlahy

Komplexní nabídka úklidových služeb pro firmy, komerční objekty a domácnosti. Nabízíme odpadové hospodářství, ale také služby jako například hodinový manžel, úklid aut, péči o zahradu, zajišťování řemeslníků a služeb na klíč dle individuálních přání zákazníka.

Hledáte kvalitní a spolehlivou úklidovou službu? Nabízíme komplexní úklidové služby u Vás doma nebo ve firemních prostorách. Provádíme mytí oken, mytí fasád tlakovou vodou, poskytujeme dodávky sanitárního charakteru. Provádíme čištění koberců, souprav a interiérů automobilů. Provádíme údržbu zeleně, sekání a vertikulaci travních ploch, ...

Praní pouze pro podnikatele - ručníky - utěrky Úklid - kanceláře - sklady - venkovní prostory - administrativní budovy - tovární, výrobní a skladové haly - autosalony - společné prostory v bytových domech - školy - penziony a hotely - prostory po dokončení stavebních prací před kolaudací ...

Úklidová firma: - kompletní úklidové práce - úklid domácností (mytí oken, čištění koberců atd.) - úklid kanceláří - úklid prodejen a skladů - ruční mytí oken a výloh.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské - sádrokartonářské - zednické - malířské - úklidové.

Nabízíme jednorázový i periodický kompletní úklid firem, domácností a bytových domů. Zajistíme předkolaudační, generální úklidy po stavebních pracích. Úklidové služby včetně dezinfekce, mytí oken, úklid po řemeslnících, čištění koberců a čalouněného nábytku.

Půjčovna - čistící stroje Úklidové prácemytí - okna Čištění - čalounění Čištění - koberce

Úklidové práce. Domácí práce všeho druhu, malování pokojů, stříhání stromků, práce s pilou.

Realitní a zprostředkovatelská kancelář zajišťuje výměny bytů, prodej, pronájem, správu komerčních i nekomerčních nemovitostí a úklidové práce. Realitní servis kompletní.

Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Nabídka úklidových prací, předvánočního úklidu, čištění koberců a matrací. Zajištění ručního i strojového úklidu vnitřních i venkovních prostor.

Kompletní instalatérské práce. Spravíme Vám vše, co se týká vody, topení, plynu. Nabízíme Vám potřebné služby pro Váš dům - elektrikářské, zednické, sádrokartonářské, obkladačské, malířské i úklidové práce. Používáme kvalitní výrobky od renomovaných značek.

Vyklízení sklepy, půdy Deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Natěračské práce Malířské práce Úklidové služby Štukatérské práce

Nákladní autodoprava - přeprava stavebního materiálu - odvoz sutí Osazování a montáž - vrata Likvidace a zpracování - sutě - odpady Prodej - zemní kolektory pro tepelná čerpadla Odklízení sněhu E - shop - elektro TV, MP3 - mobilní telefony - hudební nástroje - hračky - chovatelské ...