Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Pravidelný úklid: - kanceláře, administrativní objekty - obytné domy včetně chodníků a sněhu - domácnosti.

Úklidové práce. Zajišťování úklidových prací.

Čištění koberců, sedacích souprav, čalounění automobilů. Půjčování čistícího stroje KÄRCHER.

Úklidové práce. Sanace stavebních objektů a zařízení. Malířské, lakýrnické a zednické práce.

Služby: -úklid -čištění koberců včetně čalounění -mytí oken -úklid po malířích.

Technická správa nemovitostí. Administrativní správa nemovitostí.

Úklidová služba: -kompletní úklidové práce -průmyslové čištění -úklid po malířích, mytí oken -povrchové čištění -vysokotlaké čištění -výškové úklidové práce -mytí motorů -úklid objektů před kolaudací -čištění bazénů.

Zajišťujeme: -úklidy bytů, nebytových prostor -kolaudační úklidy, mytí oken, praní, žehlení -vedení domácnosti -hlídání dětí. Úklid a údržba: -firemní prostory -kanceláře -ordinace -restaurace -mytí oken výloh a jiných skleněných ploch -čištění koberců a čalounění.

Nabízíme strojové čištění podlah společenských, komerčních prostor a garáží, jak pravidelné, tak i generální. Provádíme úklid chodníků, sekaní trávy. Lokalita Praha a Středočeský kraj. Ceny jsou již od 3, 9 Kč/m2 dle způsobu znečištění a velikosti plochy.

Úklidová firma: -pravidelné úklidy pro podniky -pravidelné úklidy domácností -úklidy po malířích a řemeslnících -mytí oken a výkladních skříní -čištění koberců a čalouněného nábytku -mytí skladovacích a výrobních hal úklidovými stroji -údržba trávníků.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Služby: -čištění koberců -čištění čalouněného nábytku.

Úklidové služby: - jednorázový i pravidelný úklid firem i soukromých osob - čištění koberců, čalouněného nábytku - strojní čištění podlahových krytin - mytí oken a výkladů - pravidelný úklid kanceláří, prodejen, skladů i výrobních hal - úklid po stavebních úpravách, malířích a před kolaudací.

Úklidové služby: - firmy - mytí oken - čištění koberců.

Výroba, prodej: -elektrotechnické součástky Služby: -úklidové -potapěčské -cestovní kancelář

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Prodej-výrobky GRAFITIX: -odstraňovače -barev všech typů a omítek na bázi umělých pryskyřic -graffiti -čištící prostředky na minerální podklady, hliník, beton -hydrofobní a fungicidní prostředky, zpevňovače kamene -nátěry pro preventivní ochranu před graffiti. Servisní služby: -speciální čištění budov -čištění ...

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.