Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Úklid bytových a nebytových prostor. Čištění koberců, interiérů vozidel.

Úklidové služby-kompletní: -po malování, stavbách -stálé úklidy ve firmách -nebytové prostory -obytné domy. Čištění: -koberce-mokrou cestou. Mytí: -okna -prosklené plochy. Prodej, e-shop, internetový obchod: -čistící prostředky -hadry, kbelíky, rukavice -mýdla.

Výškové práce: - čistění okapů - nátěry okapů, střech a klempířských prvků - opravy a bourání komínů - opravy dilatačních spár - montáže reklam - mytí oken - nátěry a opravy fasád - kácení stromů.

Hodinový manžel: - úklid domácnosti - údržbářské práce - běžná údržba a drobné opravy auta - údržba zahrady.

Úklidové práce: - uklid ve firmách, domech, zdravotnických zařízeních - mytí oken a výloh.

Úklidové služby. Komplexní úklid firem, čištění koberců, úklid po malování.

Úklidová firma. Služby: -mytí-okna -strojové čištění-sedací soupravy -čištění-koberce-mokrá metoda -vysávání koberců -čištění podlah ručně -úklidové práce pro malování -kompletní úklidové služby -úklid sportovních areálů, školních zařízení.

Úklidové služby. Interiéry-na klíč. Prodej, výroba, servis, oprava: - technologie na výrobu papíru - stroje na výrobu toaletního papíru. Dodávka: - suroviny pro výrobu-toaletní papír, ručníky, utěrky. Velkoobchod, prodej: - papír. Regulátor komínového tahu POLMAR. Pobočka Moravská Třebová: - mobil:739572592.

Úklidové práce pro komerční a průmyslové objekty, bytové domy, kanceláře, zdravotnická zařízení, domácnosti, mytí oken, výloh, čištění koberců a ostatní úklidové služby.

Prádelna: - praní prádla, záclon - mandlování prádla - žehlení, škrobení. Úklidové služby. Malířské, natěračské práce.

Kompletní řešení Všech problémů v těchto základních profesích: zednické, zámečnické, elektro, instalatérské, domácí a úklidové práce.

Prodej: - čistící a úklidová technika. Služby: - čistící práce - čištění koberců - čištění interiérů.

Úklid komplexního rozsahu poskytujeme po celé Ostravě a okolí. Úklidové práce provádíme pravidelně i jednorázově. Zajistíme pravidelný úklid různých typů komerčních i nekomerčních objektů od bytů, kanceláří tak i kompletní úklidy společných prostor.

Služby: - pravidelný i jednorázový úklid firem a domácností - úklid po řemeslnících - čištění koberců - mytí oken, výkladů - úklid venkovních prostor.

Služby: - úklidové práce. Půjčovna: - stroje na koberce KÄRCHER. Vysokotlaké vodní mytí. Mytí: - okna - prosklené plochy. Čištění: - žaluzie - práce ve výškách - odstraňování graffiti z nenasákavých ploch. Praní a žehlení prádla.

Práce: - malíř - natěrač - tapetář (tapety včetně plastických). Nátěry fasád. Renovace brizolitů. Zateplování budov - TEX-COLOR. Prodej, aplikace: - barvy DUFA. Čištění: - koberce - čalouněný nábytek - interiéry, exteriéry a motory automobilů včetně konzervace. Čištění: - okna - dveře - mytí podlah. Ostatní ...

Natěračské práce - fasády - střechy Malířské práce - odstraňování tapet - renovace panelových bytů bez omítek Interiérové nástřiky stěn (3 druhy struktur) - omyvatelné nástřiky bytových jader, koupelen Odstraňování starých maleb a nátěrů Vyhlazování stěn tmelovou stěrkou (malířské práce)