Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Ruční mytí vozidel, správa a údržba nemovitostí, bezpečnostní a úklidové služby, osobní a nákladní autodoprava do 3, 5 t, pronájem čistících strojů a výčepního zařízení, zábavná pyrotechnika a realizace ohňostrojů.

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Úklidové práce: - čištění koberců, interiéry vozidel, půjčovna čistících strojů.

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Úklidová služba: - mytí oken - úklidy domácností i firem.

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Úklidové služby Čištění: -koberce -čalouněné sedací soupravy

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

RS - úklid Úklidová firma: - kompletní úklid domácností i firem - čištění koberců a sedaček - mytí oken - správa nemovitostí.

Domácnost servis Úklidové služby: - úklidy rodinných domů a bytů - úklid menších kanceláří a privátních ordinací. Hodinový manžel.

Ostraha - strážní služba - přeprava cenných zásilek - pult centrální ochrany - alarmy. Úklidové služby: - kompletní úklid objektů. Střelnice - zbrojní průkazy - výcvik ve střelbě.

Kompletní úklidový servis: - úklid RD a bytů, kanceláří, firem, průmyslových hal, společných prostor - půjčovna úklidové techniky - prodej čistících prostředků - služby hodinového manžela - půjčovna úklidových strojů.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

Úklidová firma K.M.B. Úklidové práce: - mytí oken a prosklených ploch - vyklízení sklepních a půdních prostorů - čištění koberců a čalounění mokrou cestou - pravidelné i jednorázové úklidy domů, bytů, kanceláří - likvidace pozůstalostí.

Úklid domácnosti od A do Z: - pravidelný i jednorázový úklid - mytí oken - úklid po stavebních úpravách a mlování - žehlení. Hlídání dětí v domácnosti zákazníka: - jednorázové - dlouhodobé - krátkodobé.

Provádění strojního čištění a úklidu budov včetně mytí oken.

Nátěry fasád a střech Mytí oken - čištění fasád - odstraňování ledu a sněho ze střech - odstraňování grafiti Výškové práce pomocí horolezecké techniky Opravy - střechy

Pronájem - montážní plošiny Nátěry - rýny - stožáry včetně osvětlení Kácení a průřezy stromů Servis - veřejné osvětlení Údržba výloh Výškové práce

Úklid a čištění - bytové a nebytové prostory Služby hodinového manžela Drobné bourací práce Stavební práce Zahradní práce

Úklidové práce Zeleňsečení - travnaté plochy

Úklid - domácnosti - půdy - sklepy Pomocné a údržbářské práce v domácnosti včetně stěhování - nákupy Šití - závěsy na míru Opravy a úpravy - oděvy Zajištění - pomocné práce na zahradě

Rizikové kácení stromů práce ve výškách Opravy, bourání práce ve výškách - komíny Úklidové práce ve výškách (umývání fasád a oken, odstraňování sněhu ze střech, ...) Hydroizolace (práce ve výškách) Výškové práce