Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Stavba a výroba plavidel -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Vydavatelské činnosti, polygrafická ...

Správa budov a nemovitostí Úklidové služby Renovace - tonerových a inkoustových kazet

Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Pokládka - podlahové krytiny Komplexní úklidové služby

Specializujeme se výhradně na úklid domácností. Ostatní služby: - mzdová agenda - vedení účetnictví.

Mandlování - žehlení Úklidové služby - mytí oken plastové i šroubovací - úklid domů, bytů, firem - úklid po malování Čištění čalouněného nábytku - čištění kožené sedací soupravy Čištění - koberce mokrou cestou

Organizace práce je na velmi vysoké úrovni, neboť se plně přizpůsobujeme požadavkům odběratele. Na základě požadavků odběratele jednotlivý četaři organizují režim služeb na pracovišti tak, aby nebyl narušen pracovní režim v objektu odběratele.

Úklidové práce - mytí oken - pravidelné a jednorázové úklidy - jednorázový úklidový servis - čištění čalounění - úklid po rekonstrukcích - generální úklid domácností

Pravidelné a jednorázové úklidy domácností - zprostředkování hospodyně, chůvy - pravidelné a jednorázové hlídání dětí

Firma Karel Hanzl-UNIVERS úklid se zabývá pravidelným a komplexním úklidem administrativních budov, zdravotních zařízení, kulturních a sportovních center a domácností. Standardní služby: -svěšování -praní a svěšování záclon včetně dopravy -mytí a čištění.

Úklidová služba - mytí oken Čištění - koberce

Nabízíme komplexní úklidové služby dle vašich potřeb. Postaráme se o úklid Vašeho domů nebo bytu, kancelaře, administrativních budov, obytných domů...

E-shop bazarových výrobků: - kojenecké zboží - dívčí, chlapecké oblečení - sportovní věci - hračky, dárkové předměty. Dále provádíme: - úklid domácností, kanceláří - žehlení, nákupy, mytí oken, drobná údržba - vedení účetnictví, včetně daňového přiznání, poradenství - zprostředkování návštěvy vinných sklepů na Moravě.

Přebrušování přírodního kamene, žuly Úklidové práce kanceláře, domy, vily Pokládka - podlahy TERACO - mramorové mozaiky TERACO fasády

Společnost Akord – služby s.r.o. se v rámci poskytování komplexních služeb zabývá úklidovými pracemi na strojní i ruční bázi tzn.: - údržba chodníků a komunikací - kontejnerové odvozy - úklid hal, budov, kanceláří a činžovních domů - generální úklidy po stavbách - údržba travnatých ploch - údržba zeleně - zahradnické práce - správa ...

Nabízíme úklid bytových prostor, firem, kanceláří a komerčních objektů. Zajistíme mytí oken, čištění koberců a pomoc v domácnosti.

Stálou nabídku agentury Harmonie tvoří hlídání a doučování dětí, úklid, údržba a opravy v domácnostech, kancelářích a komerčních prostorech.

Pravidelné úklidy: - obchodních center - bank - průmyslových podniků - administrativních budov. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy.

Provádění úklidových prací včetně mytí oken, čištění čalounění extrakční metodou a leštění nábytku. Možnost pravidelného denního úklidu.

Komplexní úklidový servis kanceláří a komerčních prostor. Úklidový servis společných prostor bytových domů. Generální úklidy budov a nebytových prostor. Údržba nemovitostí, drobné stavební práce, malířské práce. Úklidové služby pro domácnosti.

Kompletní úklidové služby. Parní čištění obkladů a dlažeb. Mokré čištění koberců a čalounění. Čištění kulečníkových stolů. Broušení kuchyňských nožů a nožů do travních sekaček. Ruční mytí oken.

Služy: - denní úklidové práce kancelářských prostor, společných prostor, nemocnic - mytí oken - čištění koberců extrakční metodou - čištění žaluzií a rolet - důkladné vymytí podlah s následným napuštěním voskem - malířské práce.

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.