Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Poskytování kompletních úklidových služeb pro firmy a domácnosti v Praze. Kompletní úklidový servis zahrnující pravidelné i jednorázové úklidy, generální úklid, kolaudační úklid, úklid po řemeslnících, mytí oken, čištění koberců, údržba všech druhů podlah, nonstop úklidová služba.

Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Úklidové služby. Úklid: - komerční objekty a administrativní budovy - dopravní prostředky - železniční kolejová vozidla - v průběhu a po skončení kulturních akcí. Likvidace skládek a odpadů.

Služby hodinového manžela, úklid domácností a kanceláří, mytí oken a výloh, dekorativní tapetování, malování a doprovod seniorů k lékaři nebo na úřad.

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Služby: - praní a čištění koberců v domácnostech i komerčních provozech - čalouněného nábytku - čištění látkových žaluzií a hladkých podlahových krytin - marmoleum - artoleum (mytí-čištění marmolea, artolea. Firma pracuje v oboru od roku 1991.

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Ze stavebních prací nabízíme zateplování fasád domů, jsme držitelé osvědčení Weber Terranova. Dále provádíme rekonstrukce bytů a bytových jader, zámkové dlažby atd... Nabízíme také úklid a úklidové služby. A to pravidelný úklid kanceláří.

Úklidový servis. Úklid: - kanceláře - chodby a schody - sklady a výtahy .

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

C D V služby s.r.o. nabízí: - komplexní úklid administrativních budov - trvalý úklid nemovitostí - úklid chodníků a kontejnerových stání - vyklízení půd a sklepů - čištění koberců a sedacích souprav.

Nabízíme denní úklid kanceláří, skladů.

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Nabídka úklidových, údržbářských prací a prací ve výškách.

KOMPLETNÍ ÚKLIDOVÉ SLUŽBY: - venkovní a vnitřní prostory - pravidelný úklid budov a domů - úklid kanceláří a nebytových prostor - mytí výloh a výkladních skříní - strojní mytí fasád Rapem - čištění interiérů automobilů - metení chodníků včetně zimní údržby - odvoz odpadů na skládku - údržba zeleně / návrhy a realizace zahrad / - ...

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Společnost HOSPODYNĚ působí na trhu úklidových služeb od roku 1997, po celou tuto dobu nabízí a zajišťuje, všem svým zákazníkům úklidy a péči o jejich domácnosti.