Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Úklidové služby: - úklid domů, kanceláří - mytí oken - čištění koberců, sedacích souprav - údržba zeleně.

Práce: - úklidové - úklid bytových domů, kanceláří - údržba zeleně.

Služby: - úklidové - pravidelný, jednorázový úklid domácností, kanceláří - hlídání dětí.

Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - zahradnické služby - bezpečnostní služby - údržba komunikací - realitní činnost - agenturní činnost - BOZP a PO

Úklidové služby - outsourcing housekeepingu pro hotely - generální úklidy nemovitostí - mytí oken - úklid kanceláří a administrativních budov. Ostraha objektů.

Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid - úklid ve firmách, kancelářích, bytových domech a nebytových prostorech.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Služby: - úklid domácností - údržba zahrad - hlídání dětí - venčení psů.

Úklidové služby - úklid kanceláří, bytových domů, domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - čištění koberců strojem Kärcher Profesional.

Úklidové služby: - jednorázové úklidy pro veškeré objekty - kanceláře, provozovny, bytové jednotky, vchody, chodby, schodiště a venkovní prostory - pravidelné běžné úklidy, denní úklidy - ruční i strojové úklidy - odklízení sněhu a odstraňování náledí - mytí výloh - čištění koberců a čalounění - vyklízecí práce - sklepy, půdy, ...

Fyzická ostraha objektů - činnost pořádkové služby při kulturních akcích - převozy finančních a cenných zásilek - patrolovací služby - ostraha a ochrana osob Úklidové služby

Pravidelné úklidy zahrnují čištění, renovace a impregnace podlah, luxování, praní koberců, čištění a leštění obkladů, mytí oken a výloh. Specializuje se na údržbu zeleně v zahradách, parcích a vnitroblocích. Zajistíme odvoz odpadů, suti i bio odpadů. Služby zahrnují vyklízení pozůstalosti, sklepů, půd nebo úklid po stavbách.

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Činnost: - služby pro domácnost a rodinu - hospodyně - úklidové služby

Služby: - patentová a známková kancelář

Služby: - úklidové - úklid bytů, kanceláří, společných prostor bytových domů - mytí oken - strojové čištění umělého kamene, teras, koberců.

Prodej: - mycí stroje na mytí autobusů, přívěsů, kamionů, cisteren a kolejových vozidel.

Úklidové služby - úklid administrativních, obchodních, průmyslových, skladových a bytových objektů - generální, pravidelné i jednorázové úklidy - úklid společných prostor bytových domů.