Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Služby: -úklid -zahrada -údržba -žehlení -hroby -zvířestvo -party servis.

Kompletní úklidové služby bytů a domácností v okrese Zlín. Zaměřujeme se na úklid: -kanceláří, bytů, rodinných domů, bytových domů, obchodů, administrativných budov, škol po stavebnících či po párty, ordinace Služby: -mytí oken, praní a žehlení -čištění koberců -likvidace odpadu.

Správa, údržba a pronájem nemovitostí. Technický dozor staveb. Úklidové práce. Inženýrská činnost ve stavebnictví.

Úklidová firma Služby: - úklid domů a bytů - úklid internátních a bytových domů - úklid před prodejem či pronájmem - mytí oken a žaluzií - čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah. - parní čištění.

Práce: -úklidové celoroční a jednorázové: -kanceláře, byty, ordinace, výrobní prostory, školní učebny -po řemeslnících, malířích -mytí oken, výloh, skleněných ploch Údržba: -zeleň -chodníky, komunikace -úklid sněhu Čištění: -koberce -čalounění Stěhování: -byty, stroje, těžká břemena.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Úklidové práce ve Zlíně, Otrokovicích a okolí. Služby: - úklid v rodinných domech, bytech, bytových domech, firmách, kancelářích i v bytovýchů, bytů, firem, kancelářích. - praní, žehlení - pomoc s domácími pracemi pro seniory - společnost pro seniory.

Služby - správa majetku - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové práce.

Úklidová firma Čisto a útulno provádí jednorázový i pravidelný úklid domácností i kanceláří, ordinací. Působíme v regionu Zlín - Otrokovice Napajedla. Služby: - úklid domácností - úklid nebytových prostor - žehlNapajedla ení prádla - pomoc seniorům

Služby: - čištění koberců, sedaček a interiérů aut

Služby: - úklidové - úklid domů, bytů - mytím oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí, čištění interiérů vozidel.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čistící a úklidové prostředky - papírové role - mýdla, dezinfekce - dávkovače tekutých mýdel - úklidové vozíky, okenní a podlahové stěrky Služby: - úklidové - čištění a úklid pro organizace, firmy, sklady Prodej antikorozního prostředku Fluid Film

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Úklidová společnost pro firmy, domácnosti i jednotlivce. Zákazníkům nabízíme komplexní a kvalitní úklidové služby. Jsme připraveni vyřešit za vás bez problémů jakýkoliv druh úklidu.

Služby - chemické čištění - odstraňování vodních usazenin, čištění potrubí - UV záření a dezinfekce vody, vzduchu.

Bezpečnostní agentura, detektivní služby: - ostraha a ochrana firemních objektů a areálů Úklidová služba: - úklid domácností, firem, nemocnicí.

Čištění koberců a čalounění britskou technologií VAX. Půjčovna strojů VAX pro čištění koberců a čalounění.

Úklidová firma. Služby: - veškeré úklidové práce - úklidové celoroční stálé i nárazové. Půjčovna: - univerzální čističe koberců, čalounění.

Práce: -nátěry fasád, střech a ocelových konstrukcí -nátěry rýn a svodů -opravy střech -spárování panelových domů -mytí neotvíratelných prosklených ploch -instalace reklamy -kácení stromů

Služby: -čištění koberců a čalounění

Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika

Chemické odstranění minerálních nánosů z teplosměnných ploch a technologických zařízení: -ústředního topení, kotlů, bojlerů, protiproudových ohřívačů, potrubních rozvodů teplé i studené vody, deskových vyměníků.

Úklidové služby: - úklid domácnosti, bytových prostor - kuchyně, koupelen, WC: - čištění zrcadel a skleněných ploch - mytí dřezu, pracovní desky, vodovodní baterie - čištění keramických obkladů. Nevyužíváme při práci žádnou chemii - čištění parními čističi Kärcher.