Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství: - dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii.

BEST I.A., a.s. - hudební nakladatelství - vydavatelství - umělecká, produkční a reklamní agentura. Náš název nemá nic společného s nebezpečnými potvorami, ale je to anglický překlad, který v češtině znamená Nejlepší 1.A

Služby: - vydavatelská činnost Autoservis akdemie s.r.o. je vydavatelem odborného magazínu pneuservis /rychloServis - prodej zahraniční i tuzemské literatury/CD/DVD - pořádání seminářů a konferencí - reklamní agentura pneuSERVIS/rychloServis - redakce časopisu Vrchlického 1208 511 01 Turnov

PM advert & Co. s.r.o. nabízí tyto služby - vydávání časopisu Patriot - webdesign, webové prezentace - SEO optimalizace - grafické studio - výroba reklamy.

Kaspar Production - produkce na klíč - zastupování hudebních skupin. Kaspar Record - výroba nahrávek pro profesionální a amatérské kapely. Kaspar Foto - fotograf, fotografování.

Služby: - nahrávací studio - mobilní nahrávací studio - vydavatelství

Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software

Vydavatelství a poskytovaní služeb v polygrafickém průmyslu.

Provozování webových stránek o bydlení a stavitelství. Stavební poradna. Vydavatelství: -stavební a investorské noviny -tvorba reklamních video prezentací.

Internetové vydavatelství: - zahrada.cz - dům a chalupa - chováme.cz - kulináři.cz.

Provoz křesťanského nakladatelství zdravotní, dětské a náboženské literatury.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Vydavatelství - publikace týkající se popsání a zachycení vazby zemí Středomoří a Černomoří na mořský ekosystém MARE NOSTRUM

Galerie umění, aukční síň, nakladatelství, výkup umění za hotové.

KNIHA ZLÍN – nakladatelství světových autorů, vydáváme přibližně 35 titulů ročně. Snažíme se nabízet čtenářům to nejkvalitnější, co se v současné době objevuje na knižním trhu: - světová beletrie - krimi a thrillery - knihy českých autorů - literatura faktu - knihy o umění - dětské knihy, pro děti.

Nakladatelství - vydávání knih, regionální literatury, žánrově se orientující hlavně na literaturu faktu a knihy pro děti.

Vydavatelství: - regionální časopis Kamelot.

- Kancelářské a výtvarné potřeby - Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce