Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství Promenáda vydává časopis Promenáda. Vše o Karlových Varech: -důležité informace -adresáře služeb a agentur, hotelů -programy kin, divadel a koncertů -sportovní pořady -pořady uměleckých agentur -přehledy výstav, bohoslužeb, přednášek -aktivity humanitních a společenských sdružení -trojjazyčná inzerce.

Turistické nakladatelství nabízí výpravné knihy - encyklopedie o ČR, Cestovní knihy ČR, Špalíček výletů, zelená edice Průvodců po Čechách, Moravě a Slezsku, edice Česko všemi smysly - přílohy vstupenek a poukázek, tipy na výlety, turistiku, cyklotrasy, mototuristiku, praktické informace, internetový obchod

Služby: -tisk -výroba reklamních předmětů -výroba fotoknih

Černobílé i barevné kopírování, tisk z donesených dat. Tisk vizitek, letáků, prospektů a tiskovin. Kopírování a tiskárna. Reklamní agentura. DTP studio Vydavatelství - kulturně-společenský měsíčník CHEBSKÝ ZPRAVODAJ (programy kulturních zařízení, pověsti, cestopisné seriály, soutěže o ceny).

Nakladatelství, vydavatelství, prodej: - špičkové panoramatické mapy a turistické průvodce - pohlednice a pohlednicové soubory - obrázkové publikace - letecké snímky - knihy - modelové rekonstrukce - Velká Morava.

FREYTAG-BERNDT, spol. s r. o. byla založena v roce 1990 jako dceřiná společnost stejnojmenného nakladatelství se sídlem v rakouské Vídni. Společnost provozuje internetový prodej. Kartografické nakladatelství, prodej a distribuce: - mapy - turističtí průvodci - autoatlasy - automapy - turistické a cykloturistické mapy - lezecká ...

Nakladatelství Svítání vydává špičkové knihy s tématikou: - tradiční čínská medicína ( TČM, TCM ), např. Vladimír Ando : Klasická čínská medicína a Farmakologie klasické čínské medicíny, G. Maciocia : Diagnostika podle jazyka - makrobiotika, např. Michio Kushi Makrobiotikou ke skutečnému zdraví, Jarmila Průchová : Co vás ničí - dietetika ( ...

Full servisová reklamní agentura a vydavatelství s vlastními výrobními provozy. Mezi základní práce agentury patří vytváření a následná realizace reklamních kampaní, návrhy a výroba reklamních předmětů, poutačů, prospektů atd.

Nakladatelství Ježek Vydávání neperiodických publikací

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Nabídka reklamního tisku. Reklama na auta, Bannery, Billboardy, laminace, cvočkování, jazyková korektura, grafika, tvorba kalendářů a letáků, reklamní textil.

Grafický ateliér Vyrábíme grafické návrhy a tiskneme digitálně, ofsetově i velkoplošně. Připravíme POP UP stěny, ROLL UP systémy, stojany, vlajky. Reklamní předměty-diáře, kalendáře, trika.

Reklamní agentura Vydavatelství - regionální noviny LIBERECKÉ LISTY

Vydavatelství a prodej učebnic v lékařském a sociálním oboru.

Vydavatelství - časopis o amerických automobilech