Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Výroba - reklamní placky - reklamní textil Potisk - textil Sítotisk - termotisk - deštníky - hrníčky - drobné reklamní předměty Vydavatelství

Hudební nakladatelství, vydavatelství. Hudební kapela (skupina). Produkce hudby (dechová hudba).

Nakladatelství a vydavatelství Littera a online prodej knih

Převážnou část produkce nakladatelství Maxdorf tvoří zdravotnická literatura.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb

Průmyslová výroba: -obálky -hlavičkový papír. Potisk obálek. Tiskárna-výroba: -formuláře -grafika -papír do počítačů -samopropisovací papír -ofsetové práce do A2. Knihařské práce. DTP STUDIO.

Šachová škola Prodej - šachové potřeby Nakladatelství - šachová tématika

Vydavatelství Ambit Media, a. s. patří k výrazným vydavatelským domům v ČR.

Nakladatelství - knihy s genealogickou tematikou Genealogické službyzhotovení - rodokmeny.

BAROQUE PARTNERS s.r.o. je knižní vydavatelství specializované na naučnou literaturu v oblasti motivace, osobního rozvoje, podnikání a financí.

Vydavatelství: -reklamní inzertní noviny REKLAMA: -náklad 440400 ks -rozděleno do 17 regionů Služby: -tisk-vizitky, letáky, katalogy, plakáty -zhotovení fotografie digitálním fotoaparátem i uložení na CD-ROM.

Nakladatelství. Černobílý a barevný laserový tisk. Velkoformátový fotorealistický tisk.

Realitní činnost. Vydavatelství a nakladatelství.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.