Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, ...

Vydavatelství - časopisy a noviny cestování, dům, byt a zahrada, ekonomie, rodina a děti, sport, zdraví. Knihy historie, hobby, ekologie, dětské, kuchařky - katalogy.

Natáčíme záznamy přednášek, konferencí, školení i seminářů. Zařídíme pro vás záznam firemní akce, reklamní prezentace, rozhovoru či prezentace osobností a záznamy festivalů, divadelních představení a jiných akcí. Zpracované video můžeme publikovat na našem webu pro účastníky vašich akcí, přístup k videu může být zdarma nebo ho můžeme zpoplatnit.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Nahrávací studio, disponující 25 svět.jazyky -vydávání učebnic

Vydavatelství: - měsíčník Stereo & Video - Mobil - DVDmag - týdeník Film na sobotu.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Ubytovací služby -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, obchod a služby jinde ...

Vydávání - beletrie - poezie - válečná literatura - hrníčkové kuchařky - knihy pro děti a mládež

Prodej knih, poradenství: -zdravá výživa.