Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Vydavatelství deníku Právo.

Grafické studio. Grafické práce, DTP studio. Flash studio. Multimediální prezentace. interaktivní hry. Reklamní bannery. 3D panoramatické fotografie - 360° prohlížení. Vydavatelství: - turističtí průvodci - tištěná podoba i multimediální prezentace na CD či DVD - turistické a cyklistické mapy.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, ...

Vydavatelství - časopisy a noviny cestování, dům, byt a zahrada, ekonomie, rodina a děti, sport, zdraví. Knihy historie, hobby, ekologie, dětské, kuchařky - katalogy.

Natáčíme záznamy přednášek, konferencí, školení i seminářů. Zařídíme pro vás záznam firemní akce, reklamní prezentace, rozhovoru či prezentace osobností a záznamy festivalů, divadelních představení a jiných akcí. Zpracované video můžeme publikovat na našem webu pro účastníky vašich akcí, přístup k videu může být zdarma nebo ho můžeme zpoplatnit.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Nahrávací studio, disponující 25 svět.jazyky -vydávání učebnic

Vydavatelství: - měsíčník Stereo & Video - Mobil - DVDmag - týdeník Film na sobotu.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Ubytovací služby -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, obchod a služby jinde ...

Vydávání - beletrie - poezie - válečná literatura - hrníčkové kuchařky - knihy pro děti a mládež

Prodej knih, poradenství: -zdravá výživa.

Bezplatná publikace tiskových zpráv, PR článků, SEO optimalizovaných textů. Příjemné čtení k ranní kávě i kdykoliv během dne, novinky, zajímavosti, kulturní dění, vztahy, láska, sex, politika.