Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydávání obrázkových příběhů a pohádek pro děti, klasických děl světové literatury pro mládež a dospělé a kapesních průvodců přírodou.

Cestovní kancelář: - zimní nabídka - Itálie, Rakousko, Švédsko, Švýcarsko - letní nabídka - oblast severní Itálie, celé Rakousko. Vydavatelství, distribuce, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - horská literatura: - mapy - turistický průvodce. Maloobchodní prodej: - mapy, speciální mapy - průvodce - globusy - ...

- nakladatelstvíučebnice a odborné publikace pro střední, vyšší a vysoké školy a odbornou veřejnost

Vydavatelství - regionální publikace. Rozvoj venkova - implementace programu LEADER.

Labská Trotina Rallye Závod Mistrovství České republiky ve sprinterallye a závodu historických vozidel, které pořádá nakladatelství Výběr Media.

Vydavatelství a nakladatelství: -brožury zaměřené na: -mineralogii -kutnohorské dolování stříbra -historie a památky Kutné Hory.

Vydavatelství knih přírodovědného charakteru.

Reklamní a propagační služby. Vydavatelství katalogů: -Veselské služby -Strážnické služby -Bzenecké a Vracovské služby -kalendář Veselských služeb.

SHIND Productions Vydavatelství, koncerty, vstupenky.

Redakce - klubový zpravodaj ENERGY - redakční a propagační činnost

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.

Vydavatelství -dětské knihy -knihy pro dospělé

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Nakladatelství a vydavatelství odborné a ekologické literatury pro vodní hospodářství.

Vydavatelství - časopis Easyriders - časopis Doma je prima - vydavatelská činnost - reklama - firemní časopisy - DTP a fotografická činnost - textová práce

Nakladatelství Vydává populárně odborné publikace výhradně českých autorů: -knihy pro děti a o dětech -výpravné encyklopedie o naší zemi -učebnice pro střední a vysoké školy -praktické příručky.