Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Grafické studio Nakladatelství a vydavatelství Výtvarné studio

Kartografické nakladatelství Prodej - plány Prahy pro turisty s průvodcem v celkem deseti jazycích v měřítku 1 : 7 000 - centrum 1:15 000 - větší centrum a 1:16 000 - skoro celá Praha

Regionální inzertní noviny. Redakce novin vyškovského okresu: -noviny pro Bučovice, Ivanovice na Hané, Rousínov, Slavkov a Vyškov -regionální týdeník -inzerce -vychází každý čtvrtek -uzávěrka úterý -distribuce zdarma do schránek -počet stran 8 (4 plnobarevné) -náklad 18000 výtisků.

Vydavatelství - časopis VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Vydavatelství -národopisný a vlastivědný časopis Slovácka.

Realitní kancelář Reklamní agentura Marketing Vydavatelství a nakladatelství.

Pořádání - akce Noviny pro profesionály v cestovním ruchu - patří do celosvětové sítě publikací TTG Vydává - TTG CZECH REPUBLIC - TOP TRAVEL BUSINESS - časopis TRAVEL DIGEST

Knihy o psychologii, filozofii, rozvoj osobnosti, pozitivní myšlení, sebeléčbě. Nakladatelství a eshop. Pořádání seminářů a kurzů.

Internetový obchod - knihy Internetový obchod - knihy Nakladatelství