Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Grafické zpracování loga Výroba - reklamní billboardy Výroba - reklamní tabule, poutače - řezaná reklama Ofsetový tisk Grafické práce (brožury, letáky, ...) Inzertní noviny Internetové obchodydesign a redesign - výroba - www stránky Webhosting - registrace doménového jména

Nakladatelství - odborná a vědecká literatura

Nakladatelství se specializuje: - gastronomická literatura: - Receptury teplých pokrmů - Receptury studených pokrmů - cukrářská technologie - kuchařky - receptury - normy - odborné gastronomické knihy - učebnice pro obory kuchař - číšník, cukrář. Internetový obchod.

Příprava a tisk: -propagační materiály -knihy s historickou a turistickou tematikou. -výroba pohlednic včetně nafotografování.

Redakce - týdeník pro sociální otázky SONDY Vydavatelství - týdeník pro sociální otázky SONDY

Vydavatelství - specializace na kuchařky

Nakladatelství knihy o vaření a oddechová literatura

Vydavatelství: - časopis CV STYLE.

Reklamní agentura, atelier, galerie, nakladatelství. Činnost, práce, služby: - tisková a řezaná grafika - informační systémy - výstavnictví - klasická a digitální fotografie - překladatelství. Chráněné pracoviště.

Nezávislá nezisková vzdělávací a kulturní organizace (think-tank) založená ve formě občanského sdružení. Prodej: - knihy politologie, filozofie, dějin křesťanství, historie a kultury.

Největší české vydavatelství populárně-naučných titulů.

Maloobchod - prodej. - nakladatelství - prodej knih

Vydavatelství a nakladatelství - časopis RENÉE HOROSKOPY, RENÉE MAGAZIN MADAM

Služby: -tiskárna -tisk obchodních tiskopisů, letáků, plakátů a katalogů -vydavatelství a tisk kalendářů, novin, časopisů, brožur a knih. Zakázková výroba a prodej: -vizitky -razítka.

Vydavatelství - ODHADCE A OCEŇOVÁNÍ Certifikace osob v oboru odhadce majetku pro oceňování staveb a pozemků, podniků, technologických celků, cenných papírů, movitých věcí a nehmotného majetku

Vydavatel časopisu Dr. Trenér, manažerství osobních tréninků, sestavování individuálních cvičebních a stravovacích programů, profesionální masáže..