Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Služby, práce: - vydavatelství Garamon - zprostředkování obchodní činnosti - tisk - polygrafická výroba

Projektování, tvorba, návrhy, realizace: -propagační grafika -světelná reklama -grafické návrhy. Výroba: -razítka, razítek -štočky, štočků pro flexotisk a knihtisk -kartonové skládačky, skládaček ze strojní a zušlechtěné lepenky včetně potisku a výseku, lakování blistrovým lakem. Tisk ofsetový, tiskárna: -firemní ...

Potisk autoplachet. Samolepící nápisy.

V oboru své podnikatelské činnosti zaujímá významné a v některých oblastech i dominantní postavení na trhu, zejména v oblasti tvorby: - map a atlasů pro školy - autoatlasů - atlasů Prahy - atlasů pro veřejnost - lexikonů - turistických map a průvodců. Kartografie PRAHA, a. s. zpracovává a vydává: - atlasy a mapy České republiky ...

Nakladatelství. Vydavatel beletristické, historické, scifi, fantasy a odborné literatury z oblasti společenských věd.

Vydavatelství. Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Velkoobchod a maloobchod.

Nakladatelství, vydavatelství. Internetový obchod, e-shop, prodej: - učebnice a učební materiály pro 1.-9. ročník ZŠ a nižší ročníky víceletých gymázií - učebnice k převodům do Braillova písma - metodické příručky a pomůcky pro výchovu.

Nakladatelství: - thrillery - detektivky - romány pro ženy - historie - dětské knihy - poezie - naučná literatura

Nakladatelství. Vydávání knih z oboru pedagogiky, psychologie, psychoterapie, sociální práce, sociologie, politologie. Populárně naučná literaturá, dětské knihy, rádce pro rodiče a zdraví, knihy her, audioknihy, knihy online, časopisy. Pořádání: - semináře pro pedagogy, kurzy pro rodiče.

Vydavatelství. Vzdělávací činnost. Vedení účetnictví.

Regionální noviny - týdeník: -redakce tel.318632724 -inzerce tel/fax 318627267 -tiskárna tel.318621516. Služby: -gravírování plasty, kovy.

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Jak je z jeho názvu patrné, zaměřuje se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na rostlinnou a živočišnou produkci, mechanizaci, ekonomiku a další odvětví. Redakční kolektiv přitom tvoří nejzkušenější čeští zemědělští žurnalisté.

Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Polygrafická výroba. Vydavatelství, tisk: -různé peroodika, knihy, kniha ajiné. -Slavkovský, Rousínovský zpravodaj

Vydavatelství: -časopisy: -měsíčníky FotoVideo, Golf Digest C&S. -magazíny DOMO, SPEKTRA.

Vydavatelství a nakladatelství. Služby: -organizování školení a vzdělávání -poskytování ekonomického poradenství.

Nakladatelství. Aktuální zpravodajství z církevního dění u nás i v zahraničí.