Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Příjem inzerce: tel.318696002 fax 318696001 e-mail: inzerce@brdskyspoj.cz. Regionální inzertní týdeník. Inzerce: -soukromá zdarma -plošná placená -sleva při opakované reklamě. Podrobné informace včetně objednávky na www.brdskyspoj.cz.

Vydavatelství odborné ekonomické a právní literatury a časopisů zaměřených na daně a účetnictví, pracovněprávní a mzdové problémy.

Vydáváme exkluzivní časopis (průvodce po České republice.

Tiskařské práce a služby. Zajištění vydavatelské činnosti a služeb grafického studia.

Multimediální reklamní agentura s vlastní vydavatelskou činností. Inzertní noviny. Výroba a distribuce firemních letáků: -sazba, osvit, tisk letáků -distribuce Brno-město, Brno-venkov. Video prezentace a animace ve 3D. Digitální inzerce. Spoty (televizní). Flash reklama. Velkoformátový tisk. Dražby - komplexní služby v oblasti veřejných ...

Vydavatelská činnost - měsíčník informujícího o hudební kultuře u nás i ve světě

Činnosti v oblasti filmů a videozáznamů Vydavatelství Provoz kulturních zařízení Ostatní rekreační činnosti

Agentura a nakladatelství specializované na výtvarné umění. Činnost společnosti: - pořádání výstav včetně zajištění veškerých doprovodných tisků, publikací a propagace - nakladatelská činnost - pořádání uměleckých sbírek - komerční tisky nejvyšší grafické a polygrafické kvality.

Vydavatelství tiskovin, katalogů a kalendářů, které vydává informační týdeníky.

Nakladatelství Kniha Zlín Nakladatelství: - edic FLEET, TRACK, NEEWIT, WALT a TEMA. Prodej, eshop: - knihy, literatura - e-knihy.

Vydavatelství. Práce, činnost: -vydávání oficiální veletržní katalogy a publikace vystavovatelů pro a.s. Veletrhy Brno -produkce reklamní tiskoviny -reklamní Full Service -grafické návrhy -databáze. TIsk: -tiskárenská -ofsetový tisk -velkoplošný tisk -knihařské zpracování -reprografické práce a distribuce -řezaná grafika -katalogy, ...

Výroba samolepicích etiket RAYFILM ve formátu A4-A2 a na rolích, samolepicí papíry, folie, foto papíry, průsvitky, přilnavé fólie, speciální mat. pro tisk. Materiály pro DIGITÁLNÍ PRODUKČNÍ TISK a COLOR LASER. VELKOPLOŠNÝ TISK, PRODUKČNÍ TISK, tisk fotografií a kalendářů, vazba V1 a V2. Spotřební materiál pro výpočetní, kancelářskou ...

Computer Press, a. s., je předním českým mediálním domem.

Nezávislé regionální noviny VOX regionu Tišnovsko. Cestovní agentura BANANA TRAVEL. Soudní znalec v oboru motorová vozidla. Pronájem bytů a nebytových prostor v Tišnově.

Vydávání časopisu, který je určen pro děti z dětských domovů a dalších zařízení ústavní výchovy.

Menworld Magazín pro muže. Denně nové články, videa a fotogalerie. Top 10 sekce, která uchvátí a pobaví.

Vydavatelství, nakladatelství. Agentura pro umění.

Největší nakladatelství odborné literatury v ČR vydává knihy z oblastí: počítače, ekonomika, podnikání, účetnictví, daně, finance a právo, medicína, psychologie, stavitelství, sport, historie, dětská literatura, esoterika a populárně naučné knihy.

Vydavatelství a nakladatelství: - vydáváme katalogy a časopisy zaměřené na podporu obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.Nově zaveden elektronický katalog bezpečnostního a obranného průmyslu na www.defencecatalogue.cz.

Nakladatelství. Obrazové publikace: - encyklopedie, příručky, militarie, kuchařky, knihy o hudbě, IQ testy, knihy pro děti, knihy o zahradě, populárně naučná literatura.