Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství: -periodická a neperiodická literatura včetně překladu do ruštiny a angličtiny: -pro modeláře -novodobá historie techniky. L-Jet Consulting Service s.r.o.: -Praha 5-Smíchov Staropramenná 728/3.

Práce: -knihařské, knihařství.

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -knihy pro školy -knihy pro výuku cizích jazyků. Maloobchod, prodej: -knihy, CD, kazety.

Knihařství. Služby: -vazby (vazba): -knihy -diplomované práce -časopisy -sbírky zákonů -atd. -výroba: -pasparty -výrobky z lepenky -tisk (potisk) zlatou fólií na kůži, papír, textil.

Vydavatelství: - Free magazine - vydavatel časopisu Freemagazine.

Vydávání periodických a neperiodických tiskovin, inzerce a reklama.

Vydavatelství: - telefonní seznamy, firemní katalogy - inzertní noviny. Reklama: - zpracování dat - služby databany - správa sítí. Grafika: - grafické studio od návrhu po realizaci. Polygrafická výroba.

Vydavatelství, nakladatelství, výroba, prodej a distribuce: - -velkoplošné nástěnné mapy - didaktické pomůcky - výukové softwery - prodej globusů.

Nakladatelství. Vydávání a prodej: -knihy Jak na to? - opravárenské příručky pro automobily -knihy o automobilech, motocyklech, sportu -knihy o počítačích, elektronice -knihy pro děti -regionální literatura, především ze Šumavy -zdravotnická literatura

Regionální týdeník Velkomeziříčsko byl založen v roce 1919. Od 1.ledna 2003 se stal regionálními novinami tzv."malého okresu" Velkého Meziříčí. Noviny o 10 stránkách vycházejí v týdenním cyklu vždy každou středu,o 12 stránkách jednou v měsíci. Vydává: -Jupiter club s.r.o., Náměstí 17, 594 01 Velké Meziříčí -náklad 3600 kusů -distribuce do ...

Vydavatelství a nakladatelství: -telefonní seznamy -firemní katalogy -inzertní noviny distribuované zdarma do schránek. Reklama a marketing. Zpracování dat. Služby databanky. Správa sítí. Grafické studio. Polygrafická výroba.

Nakladatelství: -specializuje se na literaturu pro volný čas-gastronomie, kynologie ap. Knihkupectví. Tiskárna: -černobílý a barevný ofsetový tisk -technické a grafické zpracování tiskovin.

Knihařství: -ruční vazba, -vazby knih, časopisů, diplomových prací, sbírek zákonů, účetních dokladů.

Vydavatelství, vydavatel: - Keramika a sklo časopis pro všechny, kteří v těchto oborech působí, pro ty, kteří se o keramickou a sklářskou tvorbu zajímají, v neposlední řadě i pro ty, kteří si chtějí rozšířit své všeobecné a odborné znalosti.

Barevný ofsetový tisk -letáky, obálky, prospekty návody, brožury, vizitky apod.

Prodej, maloobchod: - fotoaparáty, fotografické materiály. - fotoalbumy, fotorámečky Dealer firmy VOL: - služby - připojení na Internet. Služby: - kopírování - černobílé - jednostranné, oboustranné až do formátu A3 - plnobarevné - až do formátu A3 - velkoplošné - až do formátu A0 i na speciální materiál - tisk - expresní - ...

Vydavatelství Vltava - Labe - press Deníky Bohemia - inzerce Zpč. kraj: -Plzeňský deník, tel. 377222000 Kovářská 4, 30483 Plzeň -Rokycanský deník, tel. 371724154 Jiráskova 214/II, 33701 Rokycany -Klatovský deník, tel. 376310240 Plánická 171, 33901 Klatovy -Domažlický deník, tel. 379724745 Msgre B. Staška 70, 34401 Domažlice -Chebský ...

Informační a inzertní časopis, soutěže, sudoku aj.

Služby: -nakladatelství. Maloobchod, prodej, distribuce: -knihy.

Knižní nakladatelství a distribuce. Jsme průvodce světem knih, který čtvrtletně vydává 60 novinek všech žánrů pod nakladatelskými značkami: - Knižní klub - Ikar - Odeon - Universum. Provozujeme Knižní klub.

Nabídka odborných magazínů pro profesionály spravující IT technologie v českých a slovenských podnicích.

Vydavatelská činnost. Pomocná činnost v pojišťovnictví.