Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Služby - zvukový design a mixování pro reklamu - digitální, televizní, filmové, rozhlasové a počítačové hry - hlasové záznamy - filmování a hudební kompozice.

Služby - PR, marketing, média - vydavatelství - management a booking hudeb. skupin a umělců - pořádání eventů.

Vydavatelství: - odborný časopis PETROLmagazín.

PhDr. Vladimír Sůva je vydavatelem časopisu KNIHY a provozovatelem internetového serveru denik-knihy.cz, na kterém najdete denně aktualizované informace o knižních novinkách všech žánrů a dění na knižním trhu. Naši redakci najdete v Praze na ulici Záhřebská. Provoz, služby: - internetové stránky Deník KNIHY - informace o nově vydaných ...

Vydavatelství: - odborné reprinty pro farmaceutický průmysl.

Vydavatelství: - časopis Retail News, Retail Info Plus. Služby: - public relations - marketingové poradenství.

Činnost: - Sci-fi a fantasy nakladatelství

Nakladatelství - vydáváme beletrii se zaměřením na historii a kulturní dějiny . Prodej, distribuce - knihy.

Nakladatelství. Vydávání, prodej, e-shop - knihy.

Vydavatelství, výroba, e-shop: - fototapety, fotoobrazy - kalendáře - pexesa.

Služby: - hudební vydavatelství

Vydavatelství: - kalendáře - zápisníky - citátníky - umělecké omalovánky

Prodej: - beletrie, poezie - dětská literatura - historie, filosofie - religionistika, psychologie, pedagogika - výchova - křesťanská literatura - klášterní produkty. Tato prodejna je odběrným místem pro objednávky z internetového obchodu www.ikarmel.cz.

Karmelitánské nakladatelství, s.r.o. patří mezi největší vydavatele náboženské literatury v České republice, za dobu svého působení, vydalo již více jak 2000 titulů. Mezi naše nejúspěšnější edice patří Katecheze do kapsy, Malý duchovní život či Familia. Jsme křesťansky orientované nakladatelství s vlastní sítí kamenných knihkupectví, distribucí a ...

Nakladatelství, vydavatelství: - odborné tituly nejen pro developery a investory: - periodikum Project & Property. Nejvýznamější organizátor setkání odborníků z oboru Organizace, pořádání: - konference - odborné kurzy, školení a jiné vzdělávací akce včetně lektorské činnosti.

Vydavatelství ORBIS TACTUS - učebnice a učební pomůcky pro děti se zrakovým postižením.

Vydavatelství: - odborný časopis o medicíně NEUMM.

Nakladatelství technické literatury. Knihkupectví - prodej knih.