Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Střelnice Pořádání - střelecké turnaje Střelecký klub

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí sportovní výživy, zdravé výživy, oblečení a doplňků pro fitness a Váš sport. Internetový obchod, eshop: -fitness vybavení, oblečení -sportovní, zdravá výživa. Odborné poradenství.

Výživové poradenství dle výsledků InBody Cvičení: - pilates - body in balance - cvičení po porodu - rehabilitační balanční cvičení s overballem, s gymnastickým míčem, rollerem, Bosu - individuální plán.

Služby: - vyhlídkové lety v Beskydech - základní tandemový let - termický tandemový let - akrobatický tandemový let

Tělovýchovná jednota Sokol Žabčice - fotbalové hřiště s umělým povrchem

Činnost: - tenisový klub - tenisová škola

Činnost: - výroba vláčecích a muškařských nástrah

Jezdecká stáj: - ustájení koní - jízda na koni, vyjížďky - jezdecký kroužek - koňské tábory