Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Služby: - sportovní klub zaměřený na Bujustu

Prodej, servis: - elektrokola - skútry - čtyřkolky - příslušenství a doplňky.

Sportovní centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trenéra - pravidelné hodiny aerobních a relaxačních cvičení ( Jóga, TRX, Kruhový trénink a další..) - hřiště na beachvolejbal. Po sportu jistě oceníte prostornou saunu, nebo jen posezení s přáteli v restauraci a na letní terase.

SKI Areál Kvilda je menší lyžařský areál, který je ideální pro rodiny s dětmi, začátečníky a lyžařské kurzy. Lyžařský areál: - 4 veřejné lyžařské vleky - 2 neveřejné vleky lyžařské školy + dětský pojízdný koberec - bezplatný upravovaný svah pro sáňkaře a bobisty.

Činnost: - výškové práce - horolezecké kurzy - prodej (vybavení i pro práce ve výškách, outdoor potřeby, obuv, stany, batohy apod.)

Velkoobchodní i maloobchodní prodej zbraní a vybavení pro vojáky a myslivce.

Prodej, e-shop sportovních potřeb: - bundy, trička, batohy, míče, chrániče - sportovní obuv MERRELL, MIZUNO, KOOGA, GABEL

Prodej a servis: - jízdní kola horská, elektro, trekingová, crossová, městská, sjezdová, dráhová, silniční - cyklistické potřeby a oblečení

Předmětem podnikání společnosti KOLOC s.r.o. je provádění veškerých zemních prací, demolicí, bouracích prací, inženýrských sítí a také výkopů. Dále provozujeme nákladní a nadměrnou autodopravu a jeřábnické práce. Soustřeďujeme se na stavby komunikací občanské infrastruktury, obchodních center a potravinářských supermarketů. Společnost KOLOC s.r.o. ...

Prodej outdoorového vybavení pro turistiku a pobyt v přírodě.

Prodej outdoorového vybavení pro turistiku a pobyt v přírodě.

Síť obchodů a eshop s outdoorovým vybavením.

Prodej: - outdoorové vybavení pro turistiku.

Prodej outdoorového vybavení pro turistiku a pobyt v přírodě.

Prodej outdoorového vybavení pro turistiku a pobyt v přírodě.

Kompletní vybavení do přírody: -treking, vysokohorská turistika, horolezectví, skialpinismus a jiné extrémní sporty. Prodej, maloobchod: -sportovní oblečení -boty -batohy -spacáky.

Provozování - bar až pro 20 osob, možnost hrát deskové hry Provozování - finská sauna pro 4 osoby