Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Společnost Servisprotymy s.r.o. se specializuje na výrobu a potisk dresů a textilu. Textil pro všechny sporty - sublimační tisk, a na výrobu fotbalových branek, stojanů, klecí a ostatního vybavení do tělocvičen, hal a sportovišť.

Čez Motor České Budějovice (Banes Motor České Budějovice). Hokejový klub . Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Banes Motor České Budějovice (profesionální sportovní klub)

Hokejový klub. Bílí Tygři Liberec, s.r.o. HC Bílí Tygři Liberec Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Hokejový stadion-Home Credit Arena Liberec, stadion-Bílý Tygři Liberec

CERTIFIKÁT: ČSN* EN ISO* 9001:2001 Výroba: - mobiliáře, dětské skluzavky. Zakázková výroba, prodej: - výrobky ze sklolaminátu, laminátu: - laminátové kryty dřevěných kůlů - lavice - formy, forem - autodíly, autodílů - vybavení pro dětská hřiště: - pískoviště - dětské skluzavky, skluzavek - tobogány, tobogánů - ...

Půjčovna - 737489688. Pronájem, zapůjčení: - přívěsný vozík Agados - dětský vozík za kolo Thule Chariot CTS CX1 - dětská cyklosedačka Thule RideAlon - autoboxy - střešní nosiče - na kola, lyže. Plošiny Zlín - 731413168. Doprava, pronájem - bateriová nůžková plošina 8m, 12m vhodné pro interiérové použití.

Fitness centrum: -osobní trenér -posilování -poradenství -redukce hmotnosti -nárůst svalové hmoty a síly -formování postavy -zlepšení kondice, zdraví -tréninky sportovců -prevence a rehabilitace, regenerace organismu -posilování dětí, senior, outdoor. Průjezd naproti Pizza parkingu.

Florbalshop Prodej, e-shop - florbalové hole a vybavení na florbal - čepele - brankářská výbava - míčky - omotávky. Sport-potreby.cz E-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení - tel. 603 102 731, 599 502 403 - email: info@sport-potreby.cz

Zařízení dětských hřišť. Výroba, zakázková výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - pískoviště z palisád, věže, mosty, výstupy - celonerezové skluzavky - prolézačky - klouzačky - otáčecí sedátka, skákací desky, šplhací soupravy, houpací klády, řetízkové houpačky, lanové dráhy, prolézací hrady, dětské sedací soupravy, sedací soupravy ...

PSG Berani Zlín - Hokejový klub HC Aukro Berani Zlín Hokejový klub Zlín (HC Berani Zlín), Berani Zlín. Nábor mladých dětí, sportovně komplexní příprava se specializací na lední hokej. ČSLH, hokej.cz Zimní stadion L. Čajky Březnická 4068 760 01 Zlín

Prodejna se skiallpinistickým a outdorovým vybavením.

Prodej kol a příslušenství. E-shop - jízdní kola - oblečení - helmy.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dámské, pánské, dětské oblečení -módní doplňky -značkové a sportovní oblečení -značkové a sportovní obuv, boty.

Beachpoint z. s. je beachvolejbalový klub, který se zaměřuje na tréninky pro všechny věkové kategorie a úrovně dovedností.

Internetový obchod s koly a vybavením pro bikery. Prodáváme helmy, chrániče, kola, lanka a bovdeny, oblečení aobuv.

Profesionální klub ledního hokeje LHK Jestřáby Prostějov, hraje 2. nejlepší hokejovou soutěž v České republice na zimní stadionu Prostějov (LHK Jestřáby Prostějov).

U nás seženete vše pro městskou cyklistiku. Prodej cyklistického a horolezeckého oblečení. Kola (dětská, horská, elektro, crossová a další).

City Game Prague are interactive outdoor games and quizzes guided simply via messenger chat.

Zdeněk Navrkal se zaměřuje na pronájem mobilních domů na Vranovské přehradě.

Městské lázně: - bazén, plavání pro veřejnost.

Výhradní dovozce pro Českou republiku: -OKUMA, RON THOMPSON, SVENDSEN SPORT, SCIERRA, MUSTAT. Velkoobchod, e-shop: -rybářské potřeby.

Vodácké prodejny a půjčovna: Servis, půjčovna a bazar zimního vybavení: - broušení hran a skluznic dle vašeho požadavku - opravy skluznice - voskování - další související servisní práce - kontrola a test lyžařského vázání - opravy sjezdových bot.

3D vybavení dětských hřišť. Výroba a prodej herních prvků 3D PROGRAM, prodej herních sestav a prvků 3D PLAY. Projekce a výstavba dětských hřišť. Pokládka bezpečnostního pryžového povrchu EPDM-TOP.

Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Brno-Líšeň je místem, kde se setkávají sny a příležitosti. Nachází se na adrese Kotlanova 2660/13, Brno. Co to vlastně znamená? Přečtěte si následující řádky a nechte se unést do světa, kde se mladí lidé stávají hrdiny svého vlastního příběhu. Salesko – to není jen název, je to společenství. ...