Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba, prodej: - jízdní kola - elektrokola

Venkovní posilovny. Fitness zařízení. Hlavní zaměření je především na street workout. Jedná se o venkovní posilovací sestavy které slouží pro posilování s vlastní váhou. Hrazdy, bradla, různé sestavy a vybavení pro street workout a crossfit. www.gymforstrong.com Povrchová úprava komaxit, žárové zinkování.

Cyklistický oddíl. Pořádáme a účastníme se cyklistických akcí po celé Evropě v těchto disciplínách : - horská kola - silniční cyklistika - cyklokross - dráhová cyklistika a fixies.

Prodej a půjčovna jízdních kol. Prodej kol a cyklodoplňků, výkup kol. Kola dámská, pánská, dětská. - GIANT, AMULET, LEADER FOX, DEMA, SUPERIOR a GALAXY. Treková, horská, silniční.

Služby: - sportovní, reklamní, produkční a marketingová agentura

Opravy, servis: - sportovní potřeby - hokejové hole, tenisové - squash rakety, rybářské pruty.

Výroba: - bezpečné povrchy pro dětská hřiště s různou pádovou výškou (HIC), - dlažba, - povrchy na školní hřiště, - vybavení sportovišť - ochranné plastové a kombinované protektory tubulárních produktů s hladkým a závitovým koncem - ochranné protektory.

Prodej, e-shop: - jízdní kola - elektrokola - doplňky - oblečení

Dovoz, obchod, prodej, poradenství: - značky STATE BICYKLE, CREME, CINELLI, BOMBTRACK - městská kola, městské kolo pohodlná, jednoduchá, funkční, dobrý poměr cena-výkon, city bike, fixed gear fixie, festka, furtšlap, single speed - cyklistické potřeby - dámská kola.

Služby: -spinning -posilovna -sálová cvičení -squash -kuželky -masáže -infrasouna -kulečník -šachy -tenis -liposukce.

Služby: - lyžařský areál - lyžařská škola - Ski bar Půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy, big footy, snowblady Ubytování: - penzion

Rybářské potřeby : - brýle, deštníky, doplňky - držáky, rolny, podpěry - háčky, přívlače - kbelíky, misky, síta, krmítka - oblečení, podběráky - saky, vaky, praky, pruty, košíky - sedačky, splávky, šňůry a další.

Oprava, servis, broušení: - lyže, lyží Ski servis.

Prodej: - zbraně, střelivo - obrana, přežití - ochranné prostředky - dalekohledy, optiky, lasery

Služby: - cocktail bar - bowling - kulečník - fotbálek - šipky Sport: - fitness - squash - tělocvična

Prodej: - sportovní potřeby, vybavení - campingové potřeby - lyže, lyžařské vybavení - obuv, oblečení. Půjčovna, oprava, servis: - lyže, běžky, snowboardy

Prodej: -jízdní kola -sportovní oblečení, oděvy -výživa -zakázková stavba kol -servis.

Půjčovna, jízdních kol: -pánská kola -dámská kola -dětská kola -příslušenství. - dětské vozíky VHEEHOO Trekingová kola.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Maloobchod: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola. Opravy, servis kol.