Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Pořádáme příměstské tábory se sportovním programem. Součástí naší nabídky je cyklo tábor. Nechybějí ani tábory zaměřené na vodáctví či jízdu na in-line bruslích.

Jsme sportovní fyziocentrum s patronací lékařů, ortopedů. Můžete u nás cvičit samostatně nebo individuálně s osobním fyziotrenérem. Každý den pořádáme zábavné kruhové tréninky. Disponujeme vlastní rehabilitací a fyzioterapií. Provádíme sportovní a relaxační masáže, shiatsu, manuální lymfodrenáže a kineziotaping. Věnujeme se také výživovému ...

Jsme firma, která se zabývá pořádáním příměstkých táborů, sportovních táborů a kroužků atletiky. Snažíme se, aby děti sport bavil a aby rozvíjeli svojí pohybovou činnost. Děti naučíme různé sporty, především jsme ale zaměřeni na atletiku. Naši trenéři mají dlouholeté zkušenosti, jak s aktivní kariérou sportovce tak, s trenérskou praxí.

Výhradní distributor sportovní výživy a suplementů Doriana Yatese, 6násobného Mr. Olympia. V nabídce obchodu jsou proteiny, sacharidové nápoje, spalovače, NO doplňky, aminokyseliny a sportovní oblečení. Produkty značek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a další.

Rybářské potřeby. Obchod specializující se na prodej potřeb pro přívlač. Pruty, navijáky, podběráky, dipované gumové nástrahy, plandavky, rotačky, woblery, vlasce, šňůry, čeburašky a háčky. Produkty značek Favorite, Crazy Fish, SV-Fishing, Savage Gear, Okuma, Spinmad, Vanfook, Jigstramer.

Sportbeton je rodinná firma s 24 letou tradicí a respektem. Máme za sebou více než 3500 úspěšných instalací našich betonových pingpongových stolů, které jsme za ty dlouhé roky dokázali vyrobit, dopravit a nainstalovat přesně podle přání našich klientů. Vyrábíme betonové pingpongové a šachové stoly, obrubníky, kanálky, stříšky, plotové dílce a další

Český výrobce kvalitních a účinných návnad a nástrah na ryby. Velký výběr různých druhů boilies, plovoucích boilies, krmných pelet, dipů a dalších. Možnost velkoobchodních cen pro partnery.

Výroba a prodej stanů indiánská Týpí (též teepee či tee-pee, historické stany, mongolské jurty, prodejní stánky a velkoprostorové stany šapitó.

Specializuji se na servis a prodej jízdních kol. Kromě sezónních servisů nabízím výplety a centrování kol, servis a opravy odpružených vidlic RST, zapletených kol Mavic, Shimano aj. Poradím a zajistím koupi nového kola a cyklo doplňků za zajímavé ceny. Nově i elektrokola.

Tělocvičná jednota Sokol Plzeň - Skvrňany nabízí nejrůznější sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly volejbalu, nohejbalu a všestrannosti pro děti, mládež i dospělé. Nabízíme zdravotní, relaxační a kondiční cvičení, cvičení na gymballech a další. T.J. Sokol Plzeň - Skvrňany: - sportovní činnosti a akce ...

Kavárna ve stylu Provence - Café Green, která Vám nabídne klidné posezení u kávy Julius Meinl. Zároveň Vám nabízíme ve studiu lekce jógy, pilátes nebo kondičního cvičení.

Fitness a posilovna Vrchlabí - posilovací stroje - kardio zóna - bar - prodej doplňkové výživy.

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžařský vlek - půjčovna lyžařského vybavení - lyžařská škola. Stavební činnost - výstavba rodinných a rekreačních objektů - výstavba bytových a komerčních budov - výstavba zasněžování, lyžařských vleků a lanových drah - výstavba inženýrských sítí a drobných přístupových komunikací - technický ...

Jízdní kola MYSTIC BIKE Prodej: - jízdní kola: Opravy, servis jízdních kol.

Prodej, e-shop s outdoorovým a campingovým vybavením značky Cattara.

Hokejový klub, HC Stadion Litoměřice, hokej, sportovní činnost, rozvoj a podpora hokejových hráčů, hokejový trénink, hokejová výuka, sportovně vzdělávací proces. Sportovní praxe a sportovní pedagogika.

ČSLH, český svaz ledního hokeje, český hokej. Vedení hokejového programu České republiky, klubů, hráčů, trenérů a rozhodčích.

Úniková hra v Praze vám připraví perfektní teambuildingovou akci přímo pro vás. Můžete přijít i s partnerem a užít si hru ve dvou.

VIPE fitness tvoří tým odborníků ze světa sportu, výživy, regenerace a odborné zdravotní péče. Specializujeme se na zdravý životní styl, fitness tréninky, rehabilitaci a regeneraci těla i mysli. Pomůžeme Vám hubnout, tvarovat postavu, zdravě se stravovat a cítit se lépe. Pomůžeme Vám při bolestech zad. Specializujeme se na pohybové aktivity ...

Sportovní klub Dařbož nabízí halu vhodnou pro fotbalové tréninky, širokou nabídku kurzů a kroužků v zrcadlovém sále a příjemné posezení v kavárně s dětským koutkem.

Zajišťujeme adrenalinové zážitky na vodě - FlyRide = let na vodním skútru poháněným vodním proudem, Flyboard - boty s vodními tryskami, díky kterým budete skákat jako delfíni, Hoverboard či Jet pack a další. Objednejte si nezapomenutelný zážitek. Udělejte radost a darujte poukaz. Kontaktujte nás.

Specializovaný cyklistický velkoobchod. Velkoobchod, e-shop: - cyklistické potřeby, doplňky - oblečení

Kola: - horská - elektro - silniční - a další.