Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej hokejového vybavení: - hráčská výstroj - brankářská výstroj - oblečení pro rozhodčí a trenéry - potřeby pro in-line a street hokej - kolečkové brusle - florbalové vybavení.

Distribuce, prodej: - vybavení pro skateboarding - sportovní potřeby - oblečení

Služby - outdoorvý obchod - stylové ubytování, celoroční chata - kreativní dílna, kurzy kreativní tvořivost.

E-shop: - skiboardy - snowblady - vázání, obaly, batohy

Prodej: - vybavení dětských hřišť - outdoorová a indoorová hřiště, trampolíny, prolízačky, míčkové bazény - stěny na lezení.

Prodej, e-shop - hokejové vybavení - brusle - hokejky - rukavice - chrániče. Broušení bruslí.

Lanáček Otrokovice je nekuřácká restaurace a také sportcentrum pro děti od 3-11 let. Jedná se o venkovní dětské lanové centrum s kapacitou 200 osob. Najdete nás 15 km od Zlína. Atrakce jsou pro děti i dospělé: - průlezky - opičí dráha - skluzavky - trampolína - pavoučí síť, netopýří most - lanovka - houpačky - ping - pong - ...

Služby - inspektor pro tandemové seskoky. Provozovna: - Letiště Hranice, adresa: B. Němcové II 292, 753 61 Hranice IV-Drahotuše - Letiště Zábřeh, Dolní Benešov - Letiště Frýdlant nad Ostravicí.

Maloobchod, kamenná prodejna - koloběžky - elektrokola - skládací kola.

Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý příjde na své. Můžete zde cvičit Schwinn Cycling (Spinning) Alpinning, Power Plate, Jumping, Fitbox, Power jógu, Kruhové funkční tréninky, TRX a mnoho dalších. Do našeho centra mohou zavítat mimo jiné i děti, pro které máme připravena také různá pohybová ...

Prodej vybavení pro sport, fitness, crossfit a bojové sporty. Boxovací pytel, hrazda, sandbag, a bulgarian bag jsou jen některými z produktů které vyrabíme nebo jsme výhradními zástupci jejich značek.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: - cyklo komponenty švýcarské firmy DT SWISS, Onza. Výhradní dovozce značek Onza a DT Swiss pro ČR a SR.

Prodejna zbraní, střeliva, obranných prostředků, nožů, optiky, oblečení pro myslivost a doplňků - Zabezpečovací systémy - Bezpečnostní agentura - Pult centrální ochrany (PCO) - Ohňostroje - Podzemní střelnice

Kamenná prodejna, e-shop: - outdoorové vybavení - batohy, stany, spací pytle - termoprádlo, oděvy - treková obuv.

Wellness centrum - procedury pro zdraví a kondici - cvičení - relaxační a pěstící procedury - sauna - výživová poradna - pedikůra, kosmetika.

-Výroba a montáž sportovního zařízení a vybavení sportovních objektů -Velkoobchod a maloobchod sportovním zbožím, míče, textil, tréninkové pomůcky, potřeby pro maséry -Potisk textilií

Prodej, služby: - kola, cyklistické oblečení - servis kol, půjčovna - sportovní vybavení na všechny sporty

Výroba maloseriová, šití, šicí dílna: - dámská lehká konfekce - halenka, sukně, šaty, kostým, sako, kalhoty - denní výrobní kapacita cca 500 - 600 kusů - sportovní ošacení, cyklo oblečení - Odběratelé zahraničí (Belgie, Itálie, Holandsko)

Maloobchod, e-shop: - šipky, doplňky - sisalové, elektronické terče.

Velkosklad, e-shop: - speciální rybářské potřeby - navijáky - rybářské pruty, vlasce, - pletená vlákna - podběráky, - obaly na pruty - batoh - speciální oděvy pro rybáře.