Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Široký sortiment špičkového tenisového vybavení nabízí ve svém e-shopu a také v kamenné prodejně v Prostějově firma TENIS SERVIS. Naleznete u nás dámské, pánské i dětské sportovní oděvy, rakety na tenis, squash, badminton, tenisové míče, tašky, batohy, tenisové výplety a mnoho dalších produktů. Zajišťujeme také servis tenisových, ...

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -televizory, autoelektronika, cyklistické doplňky, čistící prostředky, dálková ovládání, foto, navigace, kancelářské potřeby, počítače. Oprava a servis: - elektrospotřebiče.

Občanské sdružení Jablíčko se sídlem v Jablonci nad Nisou pořádá dopolední klub Jablíčko (herna pro nejmenší), dopolední (v rámci klubu jablíčko) i odpolední zájmové kroužky a spoustu dalších aktivit pro děti i celé rodiny. Pro děti jsou také pořádány příměstské tábory a vzdělávací akce (Výstava zdraví, Eko den). Kromě zájmových kroužků pro děti, ...

Střelnice Devítka s.r.o. se zaměřuje na zážitkovou střelbu, pronájem střelnice a střelecké kurzy.

Prodej rybářských potřeb. Dodáváme živé nástrahy a nástražané rybičky.

Ranč Solný potok je rodinná farma, která pořádá jezdecké vyjížďky na koních (i s průvodcem), dětské jarní a letní tábory, jezdecké kurzy a vícedenní vyjížďky. Také nabízí možnost ustájení koně nebo se ubytovat ve stodole ve vlastním spacím pytli, pod stanem nebo v rodině majitelů.

Komplexní cvičení využívající 6-ti rekondičně-rehabilitačních stolů Slender Life poháněných elektromotorem, které nahrazuje původní cvičení na podlaze (tzv. motorizovaná gymnastika). Při tomto cvičení dochází ke zlepšení hybnosti a zpevňování svalů, ale i k proštíhlení a tvarování celé postavy. Při cvičení na stolech SLENDER LIFE dochází k ...

Prodej: -jízdní kola -sportovní oblečení a obuv.

E-shop. Rybářské potřeby: -olova -zátěže -doplňky.

Barney Cycle s.r.o. je specializovaným prodejcem jízdních kol a e-biků. Má široký výběr modelů od značky BH BIKES, která je synonymem pro kvalitu a inovace.

Internetový prodej, e-shop: -hračky pro děti. Nabídka puzzle, 3D otiskovací sady, auta, skákací míče. Sportovní výživa, rehabilitační pomůcky, sportovní potřeby, knihy, dvd. Chovatelské potřeby, krmivo.

Eshop s oblečením a vybavením do hor či volné přírody - od oblečení a batohů, nože a nářadí, přes potřeby pro spaní a vaření v přírodě.

HARMONY MEDICAL & WELLNESS s.r.o. – Vaše oáza klidu a pohody v srdci Kroměříže. Představte si místo, kde se čas zpomalí a každý okamžik je věnován jen vám. Vítejte v HARMONY MEDICAL & WELLNESS, exkluzivním centru, kde se snoubí moderní medicína s harmonií wellness. Nacházíme se na adrese Třasoňova 4502/26/1, kde na vás čeká únik od každodenního ...

Internetový prodej, e-shop, sportovní potřeby: -outdoor - spacáky, stany -fitness -jízdní kola -kolečkové brusle -sportovní obuv -snowboardy, lyže, běžky -tenis, squash, badminton.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní oděvy -vybavení pro fotbal.

Prodej dámského, pánského sportovního oblečení různých značek.

E-shop, internetový prodej: -potřeby pro zápasníky, fightery -kalhoty, kraťasy, nátělníky, teplákové soupravy.

Výroba, dodávka na klíč, montáž, záruční a pozáruční servis(oprava), rekonstrukce, leasing, prodej, velkoobchod: -kuželny, bowling (včetně náhradních dílů a příslušenství).

Společnost NOTENT s.r.o. dodává spací vestavby do aut a další potřeby pro kempování.

Prodej, servis: -jízdní kola -sportovní vybavení.

Hokejový klub Mladá Boleslav BK Mladá Boleslav, a.s. Zimní stadion s kapacitou cca 4 tisíce míst Zimní stadion pro veřejné bruslení. Hokejová hala Ško Energo Arena (Mladá Boleslav). Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej Restaurace s kapacitou 80 ...

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.