Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Rybářské potřeby, prodej - otevírací doba: pondělí až pátek: 9.00 - 17.30 h sobota: 9.00 - 11.30 h.

Nabídka cvičení pro těhotné a ženy po porodu, příprav na porod, pilates, břišní tance, plavání a jógy. Pořádání dietních kurzů a plavání kojenců.

Prodej a servis jízdních kol, prodej cyklodoplňků.

E-shop: - powerkites - mountainboardy - kiteboardy - buggy - ručky, hrazdy

Tenis servis - servis tenisových, squashových a badmintonových raket. Prodej - rakety - výplety - míčky.

Prodej, e-shop - jízdní kola - silniční kola - dětská kola - horská kola - cyklo doplňky.

Výroba, montáž: - fotbalové branky - branky pro házenou, futsal a florbal

Maloobchod, e-shop: - airsoftové zbraně - vzduchovky - armyshop (maskáče, spacáky, taktické vesty, čelovky, buzoly...)

Prodej, oprava, servis: - elektrokola

Maloobchod, oprava, servis: - golfové vybavení.

Kryptograf - venkovní úniková hra v Praze - zážitková agentura pro firemní i soukromé akce.

V naší organizaci Okinawa Gódžú-rjú Budžucukan se věnujeme původnímu nezměněnému okinawskému karate.

Pokračujeme v tradici školy bojových umění Dento-Ryu-Budokan. Vyučujeme Aikido v tradiční formě. Naši instruktoři mají za sebou několikaleté studium i dřívější praxi ve výuce tohoto stylu pro děti i dospělé.

Služby: -plavecký bazén -multifunkční sportovní hala.

Prodej, bazar, servis - lyže a snowboardy včetně příslušenství - jízdní kola, cyklo doplňky.

Služby: - automobilový tým

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Eshop, internetový obchod, maloobchod, prodej: - sportovní obuv, boty - sportovní oblečení - doplňky pro sport - vybavení pro volný čas. Sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans...

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Nabízí oblečení a obuv na sport i pro volný čas. Prodejny navíc nabízí službu servisu sportovního vybavení, od opravy výpletů tenisových raket, přes opravu kol, ošetření inline bruslí a skateboardů až po seřízení lyží.

Vývoj, výroba, prodej: - speciální vybavení pro sportovní střelce - kabáty, kalhoty, spodní oblečení