Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Internetový obchod zaměřený na střelectví, lovectví, včelařství. Eshop, prodej: - zbraně - dlouhé, krátké, pistole, revolvery - zbraně bez nutnosti zbrojního průkazu - pouzdra na zbraně a náboje - střelivo - kulové, brokové náboje, náboje do pistole, revolveru, cvičná a vybíjecí munice, diabolo a doplňky - termovize, monokuláry - ...

Internetový obchod s dárkovým božím pro rybáře. Prodej dámských a pánských triček s potiskem, obrazů a dekorací s motivem ryb. Vánoční, narozeninová přání pro rybáře, diplomy pro rybáře. Zakázková výroba triček pro rybářské týmy.

Cyklo dílna. Prodej jízdních kol Oprava, servis jízdních kol, koloběžek, elektrokol. Oprava kočárků. Šití sedacích vaků na míru. Čalounické práce. Čalounění křesla, židle, interiéru automobilů, autobusů, vlaků i motocyklových sedel. Broušení nožů, nůžek.

Společnost Total sport Pink s.r.o. provozuje prodejnu se zaměřením na lyžování, běhání a golf.

Výroba: -sportovní dresy -pracovní oblečení -sublimační tisk -strojové vyšívání -minidresíky -vlaječky -obaly na mobily -sublimované šály -reklamní účely čepice, trička, polokošile, ubrousky -funkční prádlo.

Opravy a servis jízdních kol v Moravském Krumlově. Prodejna sportovního vybavení pro letní sporty. Sportovní oblečení.

Prodej, servis, e-shop - jízdní kola - cyklo příslušenství, oblečení, obuv, přilby - koloběžky - vozíky a sedačky na kola.

Maloobchod, servis, oprava: -rybářské potřeby. Výroba: -mušky. Výkup: -použité nebo poškozené rybářské zboží.

Společnost PRO GS AGENCY sro provozuje Gurmet Café, kavárnu s delikatesami a kvalitním vínem. Nabídka dárkových kazet. Dále poskytuje komplexní nabídku služeb v oblasti golfu. Golfový obchod, servis golfového vybavení.

Lovecké potřeby - specializovaný obchod pro myslivce, lovce, kynology a přátele přírody: - optika pro lov i sport, noční vidění, oděvy pro myslivce, kynologické potřeby a doplňky ke zbraním - profesionální svítilny a světla - dalekohledy, puškohledy a také kolimátory - nože, fotopasti myslivecká zařízení a další.

ProSPORT zajišťuje prodej sportovních potřeb, oblečení a obuvi.

MIFEX provozuje eshop s potřebami v oblasti outdoor, cestovních tašek a kufrů. Dále zakoupíte kuchyňského nádobí, hračky, židle.

Výroba, prodej: - kulečníky - karamboly - billiardy - příslušenství - jukeboxy - stolní fotbaly - patentované multifunkční stoly do domácností.

Výroba, velkoobchod, prodej: - rukavice pro sport - cyklistické rukavice - rukavice na motorky - golfové rukavice - fittnes rukavice - cyklooblečení.

Výroba a prodej luxusního sportovního oblečení české značky NEYWER. Sportovní a volnočasové oblečení pro ženy. Originální střihy padnoucí každé postavě, kvalitní a funkční materiály. Česká výroba.

Firma nabízí produkty v lovecké oblasti - lovecké, sportovní zbraně a střelivo, loveckou a sportovní optiku, oblečení a obuv.

Rybářské potřeby PROFICARP. Maloobchodní prodejna rybářských potřeb pro profesionály i začátečníky. Široký výběr prutů, navijáků, stojanů, podběráků, háčků, knih a dalšího příslušenství. Prodej campingového vybavení.

Maloobchod, prodej, záruční i pozáruční servis: -motocykly (motorky) CAGIVA GROUP, JAMAHA, JAWA, ČZ**, BABETA, KORADO, HERO GIZMO -jízdní kola -náhradní díly pro motocykly -náhradní díly pro automobily (na objednání) -příslušenství -motorové pily HUSQVARNA -travní sekačky. Venkovní kulové střelnice: -25m, 50m až ...

Prodej: - rybářské potřeby, - chovatelské potřeby, - akvaristika, - rostliny, - biotop (jezírka, bahenní rostliny, kořenové čistírny, ryby).

Penzion Eduard se nachází jen 300 metrů od samotného centra a oblíbené kolonády ve Františkových Lázních. Užijte si klidné a rodinné prostředí penzionu a budete mít celé lázně a oblíbené léčebné prameny skutečně na dosah. Náš penzion Vám nabízí ubytování v v jednolůžkových pokojích, dvoulůžkových pokojích a v pokojích superior. V příjemném ...

Fotbalový klub FC Vrchlabí o.s. je dynamickým společenstvím, které se věnuje rozvoji fotbalu ve městě Vrchlabí a jeho okolí. Klub má bohatou historii a je známý svým závazkem k podpoře sportovních a komunitních aktivit. Aktivity klubu: - A mužstvo: FC Vrchlabí má aktivní A mužstvo, které soutěží v 1. A třídě. Nedávné zápasy zahrnovaly ...

Tělovýchovná jednota Jiskra Třeboň je dynamický sportovní klub s bohatou historií a širokou škálou aktivit. Založena byla již v roce 1884 a od té doby se stala důležitou součástí komunity ve městě Třeboň. Klub nabízí různé sportovní oddíly, včetně: - Atletiky - Florbalu - Gymnastiky - Házené - Hokeje - Jachtingu - Kopané ...

Prodej, e-shop rybářské potřeby - pruty, navijáky - krmení, nástrahy - signalizace, stojany - rybářské čluny - vše pro malé rybáře.

Bike-Boys, s.r.o. je cyklistický obchod v Pardubicích, který nabízí široký výběr jízdních kol a cyklistických doplňků.

OK gym, s.r.o. je fitness centrum v Pardubicích, které poskytuje časové permanentky a slevy pro studenty a seniory.