Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba, výrobce: - sportovní dresy - týmové sportovní oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Půjčovna, pronájem: - lodě, lodí - šlapadla

Koloběžky ze Zálešné. Prodej: - koloběžky pro dospělé MORXES, MIBO, KOSTKA: - modely Morxes Strada, Vendeta, Sport, Giulia, Adventure RX, Rapid, Cane - tašky, brašny, nosiče na koloběžky zn. ORTLIEB - postroje, vodítka, obojky pro psy ZERO. Pronájem, půjčovna funguje v sezónu - zhruba květen - září.

Prodej, servis, půjčovna: - jízdní kola - elektrokola. Půjčovna, servis: - lyže - snowboardy - helmy, lyžáky.

Centrum pro K2HIKING - nabízí sportovní aktivity pro seniory i pro mladé.

supermaket Prodej: -potraviny -drogerie -oblečení -domácí spotřebiče -hračky.

Společnost Relax Dive, s.r.o. v Hluboké nad Vltavou organizuje a realizuje potápěčské zájezdy do různých koutů světa. Mezi naše lokality patří Indonesie a moře okolo ostrova Bali, Rudé moře, Mozambik, Galapágy, Egypt a mnoho další překrásných destinací. Provozujeme školu potápění a není nám cizí ani podvodní fotodokumentace či práce podvodního ...

Penzion Vyhlídka lipno na pravém břehu Lipenské přehrady v obci Přední Výtoň nabízí celoroční ubytování pro rodiny, jednotlivce i pro firemní rekreace a teambuldingové akce. V okolí našeho penzionu naleznete překrásnou přírodu a velké množství sportovního vyžití.

Farma Hory provozovaná panem Vlastimilem Argmanem se rozkládá 2 km od Karlových Varů ve vesničce jménem Hory. Náš areál nabízí ubytování v penzionu v malebné krajině krušnohorské přírody, restauraci a také moderně vybavený jezdecký areál. Součástí farmy jsou také obory s daňky a muflony. Naše farma je ideálním místem pro milovníky koní, ...

Společnost GOLF RESORT Karlovy Vary a.s. je provozovatelem renomovaného osmnáctijamkového golfového hřiště. Hřiště je umístěno v členitém terénu o délce 6.193 m. Navštívit u nás můžete také nově zbudovaný Indoor Golf Resort, který je vybaven 2 simulátory Full Swing, patovacím greenem o rozloze 70 m2, drivingem (sítě), analyzátorem švihu a barem. V ...

Činnost: - výstavba sportovních areálů, včetně dodávky všech potřebných komponentů a technologií.

Prodej, e-shop - army oblečení, maskáče, kalhoty - outdoorové vybavení - tatktické vybavení a výstroj - nože - vlajky. Kamenná prodejna - adresa: Strašice 11.

Areál U Pěti buků nabízí příjemné ubytování, restauraci i outdoorové sportoviště. Areál se nachází v Trutnově, v nedotčené přírodě, kde panuje klid a pohoda. Kapacita penzionu je 20 lůžek, ubytovat se můžete ve 2 až 3 lůžkových pokojích nebo apartmánu. Většina pokojů je vybavena vlastní sprchou, WC, TV a ledničkou. Součástí je také společenská ...

Výroba, výrobce: - magnézium pro sportovní účely - magnézium pro horolezce.

Internetový obchod, kamenná prodejna: - sportovní potřeby, oděvy, obuv - potřeby pro fotbal, hokej - funkční prádlo - batohy.

Provoz, pronájem, servis: - šipkové automaty

Prodej, e-shop: - trampolínové sety, doplňky, příslušenství - trampolíny - bazény - altány - zahradní sestavy, stoly, židle a křesla.

E-shop: - motocykly - skútry - příslušenství - elektrická kola