Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Restaurace, sportovní bar, lezecká stěna-bouldering. Zajišťujeme narozeninové a firemní párty, sportovní přenosy, teambuilding, školení, prezentace. Pořádáme kurzy lezení pro začátečníky, pokročilé, firmy, školy, děti a dospělé, akce pro skupiny.

Provoz, pronájem, servis - šipkové přístroje.

E-shop: - dámské, pánské a dětské sportovní oblečení zančky QuikSilver a Roxy.

E-shop, internetový obchod - vybavení pro dům, byt, zahradu - doplňky do domácnosti - osvětlení - nářadí - grily - campingové vybavení - autodoplňky, autokosmetika - autorádia.

Služby: - rekondiční a relaxační centrum - fitness

E-shop: - oblečení, vybavení pro bojové sporty - chrániče - tréninkové pomůcky

E-shop - sportovní oblečení - plavky - obuv - spodní prádlo.

E-shop - sportovní oblečení, obuv, čepice, kšiltovky značky AIR JORDAN.

E-shop - šipky - terče - šipkové dresy - sportovní poháry - kroketové sady, koule, palice, branky.

Výroba, prodej, e-shop: - hokejové štulpny - hokejová ribana - tréningové dresy.

Činnost - výstavba venkovních posiloven a street workout parků - dodávka, montáž: venkovní posilovací stroje, zahradní workout.

Fitness centrum: - spinning - cvičení TRX - aerobic - cvičení pro seniory - squash - solárium.

Internetový obchod, e-shop: - obranné prostředky - teleskopické obušky - pepřové spreje - textilní, kovová pouta - taktické vybavení - terče - elektrické paralyzéry - svítilny.

Internetový obchod, e-shop: - značkové produkty F1, Ferrari - modely automobilů.

Oprava, servis, půjčovna: - lyže, lyží. Maloobchod, prodej: - lyže - snowboardy - lyžařská obuv - nové i použité zboží.

Výroba, e-shop: - sportovní oblečení - dresy

Služby: -posilovna -solárium -myostimulátor -bodywave -skořicové zábaly -poradenská činnost -snižování nadváhy.

LHK Jestřábi Prostějov. Hokejový klub. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. LHK Jestřábi Prostějov.

Hokejový klub: - zimní stadion. HC Benátky nad Jizerou, hokejový klub a zimní stadion. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Broušení bruslí, sportovní poradenství a půjčovna hokejové výstroje. HC Benátky nad Jizerou-hokejový klub

O2 arena a HC Sparta Praha Moderní víceúčelová hala. Domácí zápasy zde odehrává HC Sparta Praha.