Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
HK Kroměříž - Hokejový klub. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se zaměřením na lední hokej. Vedení hokejového programu a hokejového klubu HK Kroměříž. Provozování: -zimního stadionu - možnost pronájmu ledové plochy -veřejné bruslení. Půjčovna hokejové výstroje a kompletní ...

Mountfield Hradec Králové, Mountfield HK. Hokejový klub Mountfield HK. Mountfield Hradec Králové. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. ČPP Aréna hokejový stadion Hradec Králové. Mountfield HK

Prodej, e-shop, servis, půjčovna - lyže - lyžařské vybavení.

Servis a poradenství: -v oblasti sportu, tréninku, pohybu a všeho souvisejícího -stravování a sportovní výživa.

Internetový obchod, e-shop: - vyhřívané vložky do bot - vyhřívané ponožky, rukavice - elektrické vysoušeče obuvi - funkční prádlo.

Sportovní hokejový klub SHK Drtiči Hodonín. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu a vývoje se specializací na lední hokej. SHK Drtiči Hodonín.

Prodej, e-shop: - sportovní oblečení - lyžařské, cyklistické helmy, přilby - batohy - chrániče - sportovní brýle

Společnost DSC sport s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pro Českou i Slovenskou republiku. V našem velkoobchodě najdete vybavení pro tenis, squash i badminton, ať už hledáte rakety, míčky či obuv. Produkty Dunlop jsou navrženy těmi nejnovějšími technologiemi, aby splňovali ...

Činnost: - pořádání golfových turnajů

Služby: - adventure golf - dětské hřiště - kavárna

Lovecké centrum, prodej: - lovecké potřeby - zbraně, střelivo - fotopasti - myslivecké dpolňky - lovecké oděvy, obuv - batohy, pouzdra.

Prodej: - jízdní kola, odrážedla, koloběžky - blatníky, brzdy - duše, přehazovačky - pláště, ráfky - přilby - dopňky, příslušenství, - veškerý servis kol, - vybavení na plavání.

Výroba, prodej: - sportovní potřeby se zaměřením na vodní sport

Prodej a servis: -nové a použité lyže, lyžařské boty a snowboardy -montáže a elekronické seřizování všech druhů bezpečnostních vázání -široký výběr zimních bund a lyžařských doplňků -půjčovna lyží a snouwboardů.

Oddíl MG Elite Zlín - moderní gymnastiky pod vedením Kamily Kopecké. Rozvíjíme v dětech ladný pohyb, smysl pro rytmus, taneční základy, trpělivost a vytrvalost. Gymnastky se učí zručné manipulaci se švihadlem, obručí, míčem a později také s kužely a stuhou.

HC Draci Šumperk, hokejový klub. Hokej Šumperk 2003. HC Šumperk. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Prodej, servis: - sportovní potřeby a vybavení pro hokej, in-line hokej, florball.

Hokejový klub HC Draci Šumperk Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Odborné sportovní poradenství.

Hokejový klub HC RT TORAX Poruba Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. HC RT TORAX Poruba