Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E-shop: - hračky - didaktické hry - nábytek pro školky - sportovní potřeby pro děti

Prodej, e-shop: - vybavení pro stolní tenis

Prodejna pro cyklistiku a lyžování. Prodáváme horská, trekingová a silniční kola, elektrokola a vybavení a doplňky pro cyklistiku. Provádíme servis kol a elektrokol. V zimním období provádíme servis, broušení a voskování lyží i běžek a prodáváme lyže, běžky a snowboardy.

E-shop - fotopasti - LED svítilny - kamery na zbraně - noční termo vidění, termovize - lovecké záštity - potřeby pro myslivost.

Hokejový stadion Rosice a HC Štika Rosice Hokejový klub HC Štika Rosice, Hokejový stadion Rosice, veřejné bruslení, broušení bruslí a pronájem ledové plochy, profesionální sportovní poradenství. Nábor talentovaných mladých sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Hokejový stadion Rosice - HC ...

E-shop - dětské trampolíny FASTJUMP.

E-shop - sportovní oblečení - outdoorová móda - obuv - hračky.

Značkové oblečení za nejnižší ceny. Bohatá nabídka značkového oblečení Lonsdale, Umbro, Everlast, Tapout. Všechno naše zboží je na skladě a takřka ihned k dispozici.

Velkoobchod, prodej, e-shop - cyklo příslušenství - sportovní oblečení - náhradní díly pro cyklistiku.

Fitness. Studiové lekce. Masáže a kinesiotejping. Krabičková strava.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - dětská hřiště - altány, pergoly - mobiliář

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - neoprenové a membránové obleky pro všechny vodní sporty - kombinézy, rukavice, kukly, čelenky, boty - potápěčská technika - vodácké vybavení - servis a opravy všech značek a typů neoprenových a membránových obleků, - provozování půjčovny nafukovacích člunů, vodáckých obleků a vybavení, - ...

Prodej, e-shop - snowboardy dámské, pánské, dětské - helmy, příslušenství.

Výroba, prodej, montáž, oprava: - tělocvičné nářadí, pomůcky, gymnastické sestavy (kladiny, hrazdy, žíněnky atd.) - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, židle, šatny) - kuchyňské linky - školní potřeby - vybavení pro mateřské školy (zahradní konstrukce na hraní) - zahradní paravany Dodávka, montáž: - plovoucí ...

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Prodej, e-shop - rybářské potřeby na sportovní rybolov - rybářské návnady - pruty, navijáky, háčky, vlasce - podběráky, saky.

E-shop, prodej - sportovní výživa - fitness vybavení - stroje a posilovací doplňky.

Prodej, e-shop - zdraně, pistole, pušky, brokovnice - náboje - střelivo - pouzdra. Krytá střelnice a prodejna: - adresa: 1.máje 97/25, 460 02 Liberec.

Pohybové a relaxační studio: - jóga - powerjóga, hotjóga - taichi – latinsko-americké tance pro děti a dospělé – pohybové hodiny pro děti, seniory a těhotné - finská sauna - whirlpool

Kamenná prodejna, e-shop: - outdoorové vybavení - stany, batohy - obuv - koloběžky.

Cedr – Centrum duševní relaxace - skupinová cvičení: jóga, Chuej čchun kung - masáže - kineziologie - automatická kresba.