Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Společnost NOTENT s.r.o. dodává spací vestavby do aut a další potřeby pro kempování.

Prodej, servis: -jízdní kola -sportovní vybavení.

Hokejový klub Mladá Boleslav BK Mladá Boleslav, a.s. Zimní stadion s kapacitou cca 4 tisíce míst Zimní stadion pro veřejné bruslení. Hokejová hala Ško Energo Arena (Mladá Boleslav). Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej Restaurace s kapacitou 80 ...

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Klub cyklistů. Cyklistický oddíl. Pořádání: - cyklistické závody - cyklo příměstské tábory, cyklotábory.

Mimo sezónu (1.listopadu-1.dubna): -tel., fax: 515291291, tel.: 724101725. Camp, kemp, ubytování. Penzion Na Stráni: -440, -Kč/lůžko -6x dvoulůžkový pokoj + přistýlka -6x čtyřlůžkový pokoj + přistýlka -sociální zařízení (WC, sprchový kout) na pokoji -kuchyňský kout. -TV, SAT Ubytovna U Převozu: -240, -Kč/lůžko -25x třílůžkový ...

Půjčovna elektrokol a nosiče elektrokol. Koloběžky. Elektrokola vám v závislosti na dostupnosti dovezeme i odvezeme na potřebné místo.

Hokejový klub HC Olomouc. Provoz: -zimní stadion -kapacita 5500 míst (3800 k sezení, 1700 ke stání) Bruslení pro veřejnost. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. HC Olomouc hokejový klub.

Již více než 20 let Vám nabízíme špičkové služby v oblasti sportovních potřeb a jejich servisu. Prodáváme jizdní kola značek Kellys, Pells, Cube, GT, 4EVER, Dema, Dahon, Tern, MRX, SCUD, CTM... včetně velkého výběru cyklistických potřeb a sportovních dopňků.

Roman Svatoň se zaměřuje na prodej šlapacích aut, koloběžek, odrážedel, saní, náhradních dílů a sportovních potřeb.

Internetový obchod, prodejna s rybářskými potřebami - přívlač, sumcařina, rybářské pruty, navijáky, návnady a nástrahy, vnadící pomůcky, vlasce a šňůry, kempingové vybavení, signalizátory a swingery, stojany-vidličky-hrazdy, háčky a rovnátka na háček, rybářská bižuterie, olůvka a krmítka, oblečení a obuv pro rybáře, čelovky a jiné osvětlení, tašky ...

Oblíbené a zábavného cvičení Kangoo. Na našem e-shopu jsou k prodeji skákací boty za nejlepší ceny.

Internetový obchod s vybavením pro paddleboard a surfing. Prodáváme SUP pádla, oblečení a příslušenství.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Meditační centrum Organizujeme tance života - taneční a pohybový kruh žen - - rytmické tance, léčivé, radostné, spontánní pro očistu duše a těla

Jarošův statek poskytuje služby v oblasti sociální sféry, příměstské tábory, ekologický výukový program pro školy a školky, pro firmy teambuildingové akce v netradičním prostředí, jednoduché ubytování ve sportovním centru ve Studénce a další.

Výroba, prodej, internetový prodej, e-shop: -plovoucí rohlíkové boilies pro rybáře -rohlíkové rolky, rybářské plovoucí nástrahy.

MBK Vyškov, městský bruslařský klub Vyškov, profesionální hokejový klub, profesionální sport. Zápasy odehrává na moderním zimním stadionu Vyškov.

Motorest vzdálený od Znojma 23km Ubytovací kapacita je 24 lůžek Restaurace, studená i teplá kuchyně.

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: - posilovací stroje - rotopedy - běžecké pásy - trenažéry - posilovací pomůcky - vybavení pro bojová umění a box Prodejna Marimex.cz: - Libušská 221/264a, 142 00, Praha 4 Po-Pá: 10 - 18 hod.

Fitness Galaxie je moderní fitness centrum, které se nachází v Praze, přímo u stanice metra Háje. Je to místo, kde se snoubí pohodlí a kvalita, a to díky vysoce kvalitním strojům značky TECHNOGYM. Centrum nabízí rozsáhlou posilovnu, cardio zónu, dva aerobní sály s bohatým výběrem studiových lekcí, a to vše v klimatizovaných prostorách s přístupem ...

Prodej sportovního zboží: - lyžařské oblečení - turistické oblečení (trackingové) - sportovní oblečení - stany - batohy - spací pytle - turistické vařiče - treková obuv.

Dětské Zástěrky je eshop, který nabízí: - dětské oblečení - povlečení - sedací soupravy - závěsná svítidla - dívčí trička - sportovní vybavení a další.

Společnost Servisprotymy s.r.o. se specializuje na výrobu a potisk dresů a textilu. Textil pro všechny sporty - sublimační tisk, a na výrobu fotbalových branek, stojanů, klecí a ostatního vybavení do tělocvičen, hal a sportovišť.