Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E-shop: - krystaly - minerály - orgonity - jezdecké potřeby JS - Statek Vysoké Vysoké 24, Žďár nad Sázavou - pořádání dětských letních táborů s koňmi - výuka jízdy na koni

Rodinné centrum Snopík - soukromé jesle, školka - hlídání dětí.

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.

Prodej: - vybavení pro softball a baseball

Městská sportovní hala: - posilovna, - stolní tenis, - aerobic, - tenis, - odbíjená, - malá kopaná, - košíková, - florbal, - házená.

Služby: - osobní trenér - osobní tréninkové plány: - běžecký trénink - kondiční trénink včetně kondiční přípravy - fitness trenér pro začátečníky i pokročilé, pro skupiny a sportovní oddíly, fitness trénink. - osobní masér, masérské služby: - sportovní masáže - relaxační a rekondiční masáže - medová masáž - ...

Rybářské potřeby pro každého. Nabízíme sortiment Mikbaits, Taska, Chytil, Krmiva Hulín, LK Baits, TICA, NGT, Delphin, FIN. Zastupujeme německou značku LUCX na našem trhu.

Prodej, e-shop: - lyže - lyžařské vybavení - skike - sportovní oblečení, obuv - batohy

Fitness Troja - cvičení na přístrojích - trénink - solárium.

Maloobchod, e-shop: - lyže pro freeskiing - freeride lyže, vázání - longboardy.

Služby - cvičení, fitness - cvičení Power joga - funkční trénink - výživové poradenství.

E-shop: - fitness vybavení, nářadí - podložky, míče - činky - rotopedy - stojany a lavičky

Vážení zákazníci, nabízíme vám cykloservis v Plzni, cyklistické potřeby, všechny typy jízdních kol - dámská kola, dětská kola, horská kola, silniční kola, elektrokola, cytikola, MTB kola, koloběžky i odrážedla. U nás najdete kola značek FOCUS, KELLYS, GALAXY, DEMA a ACSTAR -cyklistické doplňky a příslušenství -sportovní oblečení -cyklistická ...

Vyplétání tenisových a dalších raket -tenisový servis

Prodej: - notebooky - sportovní potřeby

Zlepšujeme pohybové zdraví, kondici a produktivitu v pracovním prostředí. Realizujeme vzdělávací program, teambuilding a cvičení na pracovišti.

Služby: - fitness - silový a kondiční trénink

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - jízdní kola - lyže

E-shop: - vybavení pro windboarding - Nordické brusle

Cvičení, kurzy: - jóga - taichi - sunda - kung-fu.

Sportovní areál, služby: - squash - posilovna - horolezecká stěna - stolní tenis - solárium - masáže