Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej, e-shop, oprava, servis, půjčovna: - jízdní kola - elektrokola - příslušenství - lyže - snowboardy

Bowling music bar Slovan v Táboře Vám nabízí příjemně strávené chvíle při hře bowlingu, kulečníku či šipek, naleznete u nás také klidné posezení v příjemném prostředí, široký výběr nápojů, vybraných jídel a nově i diskotéku. Bowling music bar Slovan: - bowling, dvě moderní dráhy - šipky - pool, kulečník - karaoke - diskotéka, disco ...

Maloobchod, e-shop: - rybářské potřeby - pruty, navijáky, čluny.

Prodej, servis, půjčovna: - nové i použité lyže - snowboardy

Rybářství, rybářské potřeby ZERP. E-shop - pruty, háčky - vlasce, šňůry - krmení.

Prostor Letňany: - horolezecká stěna - jóga - stolní tenis.

Tenisové centrum - 5 tenisových dvorců s umělým povrchem - tenisové kurty - výuka tenisu, tenisová škola - vyplétání raket, servis - pořádání tenisových turnajů, táborů a soustředění - prodej tenisových potřeb.

Provoz fitness centra s posilovnou, tělocvičnou pro aerobic, power yogu, Taebo či břišní tance. Možnost využití solária, masážního bazénu a fit-baru.

E-shop: - značkové oblečení pro všechny druhy sportu i pro volný čas.

Prodej: - sportovní potřeby a vybavení.

Hokejový klub Mountfield Hradec Králové HC Mountfield Hradec Králové Zimní stadion, veřejné bruslení: Telefon: 495 513 440 Web: www.zimni-stadion.cz Telefon vrátnice: 495 512 873

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky na jógu - podložky, oděvy, tašky.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - jízdní kola - značky: SCOTT, MONGOOSE, LEADER-FOX, SUPERIOR, ACSTAR, KONA, KLEIN, SCHWIN.

HC Rytíři Kladno- hokejový klub Hokejový klub - HC Rytíři Kladno Veřejné bruslení a odborné sportovní poradenství Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Rytíři Kladno-hokej

Eshop Koloběžky pro děti, koloběžky pro dospělé a houpací sítě a houpací sedačky, ale také další vybavení pro volný čas a rekreaci. Jedná se např. o dnes velmi populární odrážedla pro děti, dětská kola, vybavení na petanque, kroket, baseball, skateboard a také samonafukovací matrace.

Eshop - sportovní vybavení - jízdní kola Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola - sportovní vybavení

Prodej, servis, bazar a půjčovna sportovních potřeb. Levné lyže, kola, brusle, běžky, sjezdové boty, helmy, snowboardy, hole, oblečení, zimní a cyklo doplňky.

Bowling centrum Sportovní centrum: - bowling - pizzerie, restaurace.

Služby: - sportovní marketing - reklamní služby ve sportu

Půjčovna: -soutěžní vozidla Pořádání: -rallye soutěže

Služby: - pořádání dětské tábory - provoz zájmové, sportovní či kreativní aktivity pro děti i dospělé

Maloobchod, prodej: - boty na snowboard, snowboardové oděvy - snowboardy - skateboardy - oděvy pro snowdoard, skateboard - značky LAKAI, BURTON, DAKINE, DC, MATIX, CIRCA, Quiksilver, Roxy, Fox.