Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Internetový obchod, e-shop: - vojenský materiál, výstroj - armyshop.

Služby - pořadatel golfových turnajů - zástupce českých a slovenských golfistů.

Velkoobchod, prodej - pracovní oděvy - sportovní oděvy - obuv. Šicí dílna - potisk a výšivky.

Široký výběr značkové obuvi a oblečení pro sport, outdoor a volný čas.

GM SPORT Olomouc BĚŽKY – LYŽE – SNOWBOARDY - prodej - bazar – servis. Půjčovna lyžařských potřeb – půjčovna lyžařských setů již od 590 Kč (lyže, boty, hole, přilba). Prodej - výhodné nové běžkové sety (běžky, vázání, boty, hole) již od 1.990 Kč. Nabízíme nové i použité lyže, snowboardy, běžky značek Sporten, Skol, Blizard a jiné. Prodej oblečení ...

Stavby dětských hřišť pro města, obce, mateřské a základní školy, mateřská centra, parky, ZOO atd. Výroba: -skluzavky -prolézačky -dětské kolotoče a další vybavení dětských hřišť.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - vybavení, obuv a oblečení pro pobyt v přírodě, lezení, práci ve výskách a skialpinismus. Značky - Devold, Chillaz, Warmpeace, Tilak, Bergans, Meindl, Direct Alpine, Singing Rock či Petzl.

Výroba, prodej: - oblečení pro volný čas, domácí oblečení - trička, polokošile, halenky, tepláky, pyžama, noční košile, trenkoslipy - oblečení v nadměrných velikostech - sportovní oblečení.

Oblečení skandinávského designu se špičkovou funkčností do náročných podmínek. Prodej: - dámské, pánské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - outdoorové bundy, kalhoty - kabáty, bundy - svetry, vesty - lyžařské bundy, kalhoty, : - dětské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - lyžařské bundy, ...

Oblečení skandinávského designu se špičkovou funkčností do náročných podmínek. Prodej: - dámské, pánské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - outdoorové bundy, kalhoty - kabáty, bundy - svetry, vesty - lyžařské bundy, kalhoty, : - dětské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - lyžařské bundy, ...

Zakázková výroba, prodej: - jízdní kola - horská, crossová, silniční kola.

Služby - posilovna - solárium - monitorig zdraví klientů pomocí tělesného analyzátoru Tanita BC-1000.

Služby: - zajištění výcviku ve škole na sportovních létajících zařízeních - zprostředkování parašutistické činnosti - tandemy, výcvik, propagační seskoky - letecká fotografie, snímkování - školící služby v oblasti sportovní problematiky

Pořádání cyklistických závodů příjemným prostředím Českého ráje.

Prodej: - lovecké potřeby - potřeby pro lovectví a myslivost - nože - puškohledy - dalekohledy - myslivecké oblečení

Prodej zbraní pro sportovní účely, lovecké, k ochraně, sběratelské zbraně a příslušenství I.a II.světové války, předválečné a poválečné, nové, ale i znehodnocených a řezů. Střelivo tuzemské a dovozové do loveckých, sportovních a sběratelských zbraní. Komisní prodej a výkupy za hotové. Pyrotechnické a ohňostrojné práce. Výroba loveckých šperků.

Půjčovna outdoorového vybavení pro děti - zapůjčíme vám krosničky, nosítka, vozítka za kolo zn. Croozer a Weehoo i-Go, cestovní postýlky, tažné tyče apod. Vybavení vám zdarma v rámci Kladna a okolí dovezeme a opět odvezeme. Samozřejmostí je i případná instalace a předvedení vybavení.

Moderní fitness ve Vysokém Mýtě: - fitness trenéři - výžívová poradna - součástí je také dětský koutek s dohledem.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kulečníky - kulečníkové stoly - potáhování kulečníkových stolů - prodej příslušenství (tága, křídy, koule).

Velkoobchod - rybí návnady, živé návnady - rybářské potřeby.

První aréna, která Vám nabízí jedinečné spojení indoor a outdoor hřiště, nejste závislí na počasí.

Dovoz a distribuce sportovních potřeb pro windsurfing, kitesurfing, snowboarding a skateboarding včetně oblečení a obuvi navrhované pro tyto sporty.

Prodejna i eshop, internetový prodej: -značkové oblečení, streetové -trička, čepice, kraťasy -zimní bundy, jarní bundy -mikiny, kalhoty, boty -peněženky. Sportovní a zábavné: -sportovní balanční pomůcka - balační desky. -Longboard -koloběžky -příslušenství kolečka, desky, řídítka, gripy, pegy, brzdy, vidlice griptape, helmy.