Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitness SCD Služby: - fitcentrum - Schwinn cycling

Křejčovství, šití, výroba: - sportovní oblečení - dresy na fotbal, hokej, aerobic, závodní tancování, krasobruslení.

Výroba potřeb pro orientační běh - razicí kleště, lampiony a stojany - distribuce tunelových stanů.

Výroba, prodej: -kolekce dámské, pánské bezešvého spodního prádla -tričko, roláky -sportovní kolekce pro fitness.

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Užitečné věci pro různé odvětví: - chovatelské potřeby - dětské zboží - sport - dům a zahrada - móda a oblečení - příslušenství pro mobilní telefony.

Návrh, montáž, oprava, servis: - vnitřní hřiště - dětská interiérová zábavní centra - dětské kutky

Výroba produktů, které se využívají pro myslivosti nebo při obraně státu. vše vyrábíme na patřičné úrovní s profesionálním přístupem a kvalitou.

Naše společnost COZABIKES se zabývá stavbou kol na zakázku. Máte online možnost si sestavit vlastní závodní či silniční kolo dle vašich představ. Spolupracujeme s největšími lídry ve výrobě např.: Shimano, Magura, Rock shox, Mavic, Koba, Schwalbe aj. Díky aplikaci Cozabikes konfigurator si můžete kolo sestavit snadno a online a každé kolo je ...

E-shop: - dámské a pánské spodní prádlo - plavky dámské, pánské - plavky

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - golf

Maloobchod, prodej: - vybavení pro horolezectví, outdoor sporty - sportovní potřeby, oblečení - batohy - boty - brýle - bundy, cyklodresy - stany, spacáky - baterky, čelové lampy.

Poskytování služeb lyžařské veřejnosti: - prodej sjezdového a skialpového vybavení - servis lyží, snowboardů a běžek na strojích Montana - půjčovna lyží, snowboardů, běžek a skialpů

Služby: - permanentní make-up - kosmetické tetování obrázků - kosmetika od A-Z - masáže - BOSU - Zumba.

Výroba a e-shop rybářských nástrah a návnad - boilies vyrábíme v pěti odlišných liniích. Výrobna: Červeněves 70, Smidary 503 53.

Služby - judo klub DDM JK Chlumec nad Cidlinou - tréninky juda probíhají na adrese Dům dětí a mládeže, 9.května 198, Chlumec nad Cidlinou.

Vodní lyžování a wakeboarding pro veřejnost, prodej a půjčovna - vodní lyže, wakeboardy, příslušenství. Prodej lodního příslušenství a doplňků pro lodě.

E-shop: - sportovní výživa - fitness oblečení - sportovní potřeby

Výroba hokejových čepelí a shaftů. E-shop - hokejové čepele - hokejové shafty - kompozitové hokejky - rukavice - reklamní oblečení značky INHO.

Rybářské potřeby. Internetový obchod, e-shop, prodejna s rybářskými potřebami. Široká nabídka prutů, navijáků, nástrah a další.

Fitness Violeta Hradec Králové se zaměřuje na cvičební programy speciálně pro ženy a dbá na individuální přístup. Kruhový trénink střídá posilovací a aerobní cvičení. Sami si volíte frekvenci lekcí S námi uvolníte a procvičíte partie celého těla. Cvičí u nás „hruštičky“ i „jablíčka“ bez omezení věku. Pod odborným dozorem našich trenérek vám ...

Nabízíme: - solar studio - krzo sauna - aerobic - vacu studio - pilates studio - bazén a sauna

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, pára Squash Lázeňské procedury perličková koupel, olejové bylinkové lázně, podvodní masáže, parní tunel Masáže