Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Potápěčské centrum. Oficiální distributor: -potápěčské, plavecké a jachtařské vybavení značek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápění v ČR i v zahraničí (Chorvatsko, Egypt) Zájezdy za potápěním: -pobytové (Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Španělsko) -na lodi (Chorvatsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Maloobchod, prodej: -paramotory NIRVANA -doplňky: -přilby -záložáky -oblečení Výroba: - motory, stroje a potřeby pro motorový paragliding.

Služby: - zdravotní cvičení - zdravé cvičení Kde cvičíme: Sokol Brno I, Kounicova 686/22

Vše potřebné pro Vaše outdoorové i sportovní aktivity: - Batohy, tašky, ledvinky - Cyklistika - Dovolená, kemping, zahrada - DVD, knihy, mapy, publikace - EKO výrobky - Hygiena - In-line brusle - Lezení a horolezectví - Oblečení - Obuv - Outdoorové potřeby - Spacáky - Sport - Stany - Teleskopické hole - Vaření - Voda - Výživa.

Střelnice. Prodej: -zbraně, střelivo. Oprava, servis, úpravy: -zbraně. Služby: -výcvik a výuka ve střelbě, střelba.

Internetový obchod se značkovým oblečením Hollister, Abercrombie a luxusními doplňky Guess. Dále prodáváme sportovní oblečení značky Under Armour.

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

Dětské centrum: - prolézačky - skluzavky - balónky - opičí dráha. - pořádání dětských oslav - kurzy pro děti - cvičení s dětmi.

Skupina historického šermu MARKUS MORAVIAE. Občanské sdružení. Nabídka: - historická představení - šermířská a divadelní show - gotické souboje v plných plátových zbrojích zhotovených podle originálů - středověké souboje doplněné loučemi a ohni - renesanční souboje v kostýmech proslulých lancknechtů.

Fitness centrum. Poskytujeme tyto služby: - kosmetika, masáže - manikúra, kadeřnictví, sauna.

FAJNPARK je novým prvkem zábavního parku, který Vám přináší mnoho originálních atrakcí a zajímavých akcí. Poznání, zábava, relaxace, radost a zážitek… t

Prodej, servis: -kola horská, trekingová, cross, silniční a dětská -kvalitní cyklistické oblečení, obuv a přilby, brýle -cyklo doplňky a náhradní díly -výživa a kosmetika. Stavby kol na míru Možnost umytí kola

Vytvarujte si postavu ve Fitness studiu v Hradci Králové V kruhovém tréningu si zacvičíte pod vedením profesionálních instruktorek: jumping, flowin, bosu, piloxing, drumFit, pilates, power jóga Ve FitStyle naleznete i posilovnu v podobě kruhového tréninku, která je sestavena na základě potřeb každé ženy. Kruhový trénink je vhodný pro ...

E-shop, internetový obchod - sportovní doplňky a vybavení - vybavení na hokej, florbal, tenis - míče a doplňky - outdoorové vybavení - hry a hračky - bižuterie - dámské kabelky - dámské oblečení.

OTO sport Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky.

Specializovaná maloobchodní prodejna, splátkový prodej : -jízdní kola -náhradní díly -příslušenství, potřeby pro cyklistiku -oblečení. Služby: -zkušební jízdy -předprodejní servis -bezplatný garanční servis.

Prodej, půjčovna, servis - Voda, Kola, Lyže: - veškeré vodácké vybavení, vše pro vodáky a vodní sporty - prodej jízdních kol a vybavení - prodej běžek a sjezdových lyží - lyžování - eskymování. Škola jízdy na kajaku.

Dovoz, prodej, e-shop: - plastové boxy - kufry na nářadí - plastové, hliníkové - vodotěsné boxy - organizéry, krabičky - rybářské kufry a batohy.

Výroba, prodej, e-shop: - funkční, sportovní oděvy (dámské, pánské) - šití na míru.

Sportovní stáj - výcvik jízdy na koních - vyjížďy do přírody - jezdecká školička - pronájem koní - ustájení.

Služby: - výživové poradenství - meření InBody - pilates - bosu - aqua aerobik.

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv - batohy - lyžařské vybavení.