Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Půjčovna vozíků Thule. Pronájem: - půjčení vozíku za kolo Thule Disc CX1, Thule Disc CX2 - zapůjčení ergonomických nosítek pro děti Chicco, KIBI - střešní nosič kol Thule ProRide 591 - stoupátko, skejt ke kočárku značky Firkon - univerzální pripojení k mnoha typům kočárků.

Půjčovna vozíků Thule. Pronájem: - půjčení vozíku za kolo Thule Disc CX1, Thule Disc CX2 - zapůjčení ergonomických nosítek pro děti Chicco, KIBI - střešní nosič kol Thule ProRide 591 - stoupátko, skejt ke kočárku značky Firkon - univerzální pripojení k mnoha typům kočárků.

Největší fitness centrum ve Zlínském kraji. Fitness club přímo na náměstí v centru Zlína.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - sportovní a skate zboží - sportovní oblečení - brýle - obuv - lyže - batohy Prodejna: Štefánikova 1156/7 Kopřivnice

Dovoz a prodej kol značky Bianchi, Rocky Mountain.

Služby: - cvičitelka jógy - cvičení jógy

Vyrábíme celoplášťové střely a přebíjené náboje.

Prodej, e-shop - zbraně - střelivo - nože - obranné prostředky - optika.

Maloobchod, prodej: - golfové vybavení - golfové hole, vozíky - golfové oblečení.

Posilovna. Provozování fitness centra.

Velkoobchod: -jízdní kola - horská, silniční -doplňky ke kolům (cyklo doplňky) -trenažery -oblečení a obuv pro cyklisty -náhradní díly na jízdní kola.

Služby: - broušení bruslí - půjčovna bruslí.

Kurzy jógy v centru Zlína a jeho okolí. Jóga je vhodná pro muže i ženy každého věku, pomocí jógy můžete ovládat životní energii, své tělo, mysl a emoce.

Fitness centrum. Internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní výživa a doplňky výživy.

Studio pro ženy. Služby: - posilovna (fitness centrum): - trenažéry - běžeký pás, orbitrek, Kettler spiningové kolo, steper - posilovací stroje - infrasauna - solárium: - horizontální solárium UWE BLACK Power V 12i - obličejové výbojky - prodej solární kosmetiky - pneuven (přístroj na sekvenční tlakovou drenáž, ...

Služby - pronájem beachových a tenisových kurtů. Půjčovna tenisového a beachvolejbalového vybavení.

Dodávka, prodej - dámské prádlo - pánské prádlo - dámské a pánské plavky - noční prádlo - sportovní oblečení. Sklad Příčná 350, 468 22 – Železný Brod Tel. 483 391 330

Prodej, e-shop - doplňky a komponenty skate hardware - pánské oblečení, boty - zavazadla.

Služby: - kurzy potápění - instruktor potápění Prodej: - potápěčské vybavení Plnírna.

Prodej, e-shop - jízdní kola - cyklo doplňky - helmy.

Služby: - zajištění všech druhů sportovních akcí a soustředění - pořádání dětských letních fotbalových táborů