Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, prodej, oprava, servis: - jízdní kola - cyklistické doplňky (přilby) - cyklistické oděvy - cyklistická obuv - tachometry, pulsmetry - pláště, odpružené vidlice, přívěsné vozíky pro děti, široká škála sedaček pro děti - výživa a doplňky stravy - prodej na splátky.

E-shop - luky, šípy - terčoviny - tětivy - chrániče předloktí.

Seskoky Kunovice - tandemové seskoky. Tandemové seskoky s kamerou a fotem. Tandemové seskoky pro firmy a skupiny se speciální nabídkou., výcvik Výcvik k získání průkazu parašutisty a sportovní licence, výcvik parašutistů sportovců ke zvýšení výkonnosti. Organizování sportovních soutěží. Ustanovení nových rekordů v parašutismu. Létání ...

E-shop - jízdní kola - cyklo příslušenství - cyklistické přilby - kolečkové brusle - lyže.

Fitnes centrum - osobní trenér a výživový poradce - kurzy cvičení pro děti i dospělé.

Paintballové hřiště. Paintball.

Fitness centrum v Plzni na Borech se službami osobního trenéra. Součástí služeb fitness centra je internetový obchod zabývající se prodejem sportovní výživy značky MaxxWin.

Služby: - jízda na koni - projížďky na koni - ustájení koní - výcvik koní - trénink jezdců s osobním trenérem - výuka westernového ježdění. Aktivity: - pořádání dětských táborů - letní tábor, příměstský tábor s koňmi - rekreační pobyty pro děti i dospělé - firemní akce a teambuildingové aktivity. Ubytování v dřevěných ...

Army Store - nákup a prodej vojenských věcí - výstrojní součástky.

Hospoda Bivoj Tečovice 302 tel. 604307199 email: hospoda@ondik.eu Tenis NONSTOP Tečovice areál TJ Sokol Tečovice tel. 604307199

Prodej: - armyshop - nože, bundy, batohy, kalhoty - lovecké a sportovní potřeby - airsoft - zbraně a střelivo

Internetový prodej, e-shop: -rybářské potřeby

E-shop se sportovní výživou, zdravou výživou, sportovním vybavením a sortimentem z oblasti fitness a zdravého životního stylu. Poskytneme zdarma poradenské služby v oblasti specializované výživy.

Nabízíme služby prodejny s rybářskými potřebami v Praze. Veškeré zboží si můžete pořídit také v našem e-shopu. Dodáváme široké spektrum vybavení pro rybáře – od vlasců přes pruty až po sonary.

Zakázková textilní výroba: - fotbalové, hokejové štulpny - náplety - ofsetové potahy.

E-shop: - meče - dýky - sekery - kordy a rapíry