Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
3D vybavení dětských hřišť. Výroba a prodej herních prvků 3D PROGRAM, prodej herních sestav a prvků 3D PLAY. Projekce a výstavba dětských hřišť. Pokládka bezpečnostního pryžového povrchu EPDM-TOP.

Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Brno-Líšeň je místem, kde se setkávají sny a příležitosti. Nachází se na adrese Kotlanova 2660/13, Brno. Co to vlastně znamená? Přečtěte si následující řádky a nechte se unést do světa, kde se mladí lidé stávají hrdiny svého vlastního příběhu. Salesko – to není jen název, je to společenství. ...

Lezecké centrum: -lezecká stěna -výukové kurzy lezení, horolezecké kurzy -teambuildingové akce -narozeninové párty, oslavy pro děti -kafé bar -dětské lezecké kroužky 6-15 let - skupinový kroužek -zkušební hodina lezení pro max. 4 osoby -prodej lezeckého vybavení: -Singing rock, Petzl, Ocun, Grivel, Chillaz, E9, Wild country ...

Restaurace Na koupališti - tel.: 606727739. Možnost pořádání svatby, oslavy. Denní obědové menu. Sportovní areál provozuje obec Sazovice - tel.: 605261375: - koupaliště - tenisové kurty - hřiště pro malou kopanou - badmintonová hala - multifunkční ovál.

Výroba, prodej: - sklolaminátové výrobky pro komunální hospodářství zejména: - kontejnery na tříděný odpad v široké škále typů a objemů - podzemní kontejnery - zásobníky na zimní posyp. Výroba, prodej, zpracování projektové dokumentace, realizace, stavba na klíč dle přání zákazníků: - vodní skluzavky-tobogány pro: - ...

Český internetový obchod se zamřením na prodej sportovního oblečení od českých lokálních výrobců. Sortiment zahrnuje oblečení a boty pro outdoor, běh a cyklistiku. Prodej městských kol a dětských jízdních kol. vybavení pro fitness.

E-shop a kamenná prodejna v Třebíči s airsoft puškami. Zajistíme servis a opravy airsoftového sortimentu. Možnost zapůjčení airsoft pušek - legendární modely AK47, M4a1, M700. Prodáváme airsoftové zbraně, příslušenství a doplňky zbraní, kuličky, baterie a nabíječky, hnací plyny, zásobníky a plničky, taktickou výstroj a oblečení.

Maloobchod, prodej: -sportovní zboží -jízdní kola -náhradní díly pro bicykly -cyklistické doplňky, přilby, vybavení pro cyklisty -hokejky, chrániče, technické vybavení pro hokejisty -turistické, campingové zboží, stany, spací pytle -brusle. Servis, oprava: -jízdní kola. Služby: -broušení a nýtování bruslí.

Sportovní centrum Mlýn: - squash - badminton - posilovna - masáže - zumba, pilates - kardiopásy - schwinn cycling - bodystiling - joga - aerobic - fitbal - hlídání dětí - piloxing - bookwa - dynasos bosa - master jamp - port de bras - power jóga.

Prodej rybářských potřeb v kamenných obchodech v Třebíči, Jihlavě a Brně nebo přes e-shop. Sortiment zahrnuje navijáky, pruty, bižuterii, návnady, oblečení, vybavení pro camping a stojany.

El Speedo s.r.o. je dynamická společnost, která od roku 2001 přináší radost a vzrušení z paraglidingu lidem po celé České republice. S více než třiceti přáteli a sportovci ve svém týmu, El Speedo sdílí společné hodnoty života a lásku k létání, což se stalo jejich společnou prací. Beskydská škola létání je největším výcvikovým centrem pro ...

Cykloservis Adam Jelínek Vémyslice - Biker''s Workshop. Nabízíme servis a opravy kol, stavby, poradenství a prodej.

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Sporty: -volejbal -fotbal -basketbal -box*. Stadion: -fotbalové hřiště -atletický stadion -2 volejbalové hřiště. Loděnice: -Znojmo, U Obří hlavy, tel.: 515224510.

Prodej, e-shop rybářské potřeby - pruty, navijáky - krmení, nástrahy - signalizace, stojany - rybářské čluny - vše pro malé rybáře.

Firma pořádá sportovní projekty podél toku řeky Moravy, jako je Morava run, Morava bike, Dobré kilo, Nort Cross

Internetový e-shop s pánským a dámským sportovním oblečením a obuví.

Představte si, že se vznášíte vysoko nad zemí, kde jediným zvukem je šumění větru a občasné šplouchání plamenů horkovzdušného balónu. S FlyBalloon s.r.o., umístěnou v srdci Brna na Kamenomlýnské 128/6, se tento sen může stát skutečností. FlyBalloon s.r.o. je vaším průvodcem na cestě k nebeským dobrodružstvím. Každý let je unikátní zážitek, ...

Hledáte vše pro domov, zahradu či osobní péči? ZESHOP.cz je vaše jednička! Nacházíme se na adrese Jablonec nad Jizerou 372, kde na vás čeká široký sortiment produktů pro každého kutila i milovníka krásy. Drogerie: U nás najdete kvalitní mýdla, parfémy a hygienické potřeby pro každodenní použití. Nabízíme také špičkové prací a mycí prostředky ...

Provoz fitness, masáží, výživové poradenství, přístrojové lymfodrenáž.

E-shop, internetový obchod: - sportovní vybavení - sportovní potřeby - vybavení pro atletiku.

Centrum bezpečné jízdy, soukromé akce, půjčovna motokár

Jediný showroom lyží české značky LUSTi v Olomouci. Servis lyží, běžek a SNB. Prodej české značky lyžařských, slunečních i sportovních brýlí NANDEJ a špičkových lyžáků Dalbello. V létě provoz cykloservisu, půjčovny vozíků Thule, jejich servis i prodej. Dále z dětského sortimentu prode ultralehkých kol/odrážedel Bungi Bungi, BEMOOV a ACADEMY.

Jediný showroom lyží české značky LUSTi v Olomouci. Servis lyží, běžek a SNB. Prodej české značky lyžařských, slunečních i sportovních brýlí NANDEJ a špičkových lyžáků Dalbello. V létě provoz cykloservisu, půjčovny vozíků Thule, jejich servis i prodej. Dále z dětského sortimentu prode ultralehkých kol/odrážedel Bungi Bungi, BEMOOV a ACADEMY!

Sportovní klub kulturistiky a fitness ve Znojmě